3 gode idéer til dig, der er i gang med at indrette dit hjem

Det kan godt være noget af en opgave, når du skal i gang med at indrette dit eget hjem. Det kan godt være udfordrende at finde ud af, hvordan du får skabt et hjem, der er både personligt, hjemligt og gennemført.

1.     Udnyt dine vægge når du indretter

Når du gerne vil skabe et sammenhængende og gennemført hjem, kan du med fordel vælge at udnytte både vægge, lofter og gulve. Du har måske ikke før tænkt over, hvor meget det faktisk kan gøre for dit hjem, hvis du husker at udnytte pladsen på dine vægge f.eks.

Der er masser af plads på dine vægge, som du kan bruge til at hænge plakater, hylder, lamper eller sågar møbler op på. Når du bruger dine vægge i din indretning, vil det give rummet mere personlighed og karakter.

2.     Definér din stil ved brug af farver

Du kan udtrykke dig igennem din indretningsstil præcis som med din tøjstil. Til gengæld kan det godt være svært at finde ud af, hvordan du får din stil frem i din indretning. Det kan du gøre ved brug af farver. Farver kan gøre rigtig meget for din indretning, og hvis du indretter med alle de farver, du bedst kan lide, bliver din indretning automatisk mere personlig. Det kan være rolige jordfarver, men det kan også være friske sommerfarver.

3.     Gør personlige nips til en del af din indretning

Din indretning skal gerne afspejle, at det er lige præcis dig, der bor i dit hjem. Derfor må du endelig ikke gemme dine personlige og betydningsfulde nips, billeder og arvestykker væk. Det kan godt være, at du har et arvestykke, der ikke er specielt kønt i sig selv, men hvis du gør det til en del af din indretning, kommer det pludselig til at pynte.