3 tips: Sådan går du din altan forårsklar

Snart står foråret for døren, og der er god grund til at komme ud på altanen og nyde vejret og udsigten over byen. På din altan er der grobund for rigtig mange gode, sjove og hyggelige timer. Vil du gerne have noget inspiration til, hvordan du gør altanen klar til forårets indtræden? Så læs med her.

Få fat på lækre møbler til altanen

Hvis du gerne vil udnytte vejret på bedst mulig måde, så er det en fordel, du har nogle gode havemøbler, du kan slappe af i. Tag en kop kaffe eller varm kakao med ud, og stil på dit cafébord. Bliv grebet af en spændende bog, mens du slår benene op i din bløde loungesofa. Der findes et stort udvalg af både store og små havemøbler, som kan passe ind på enhver altan. Så det handler egentlig bare om, hvad der passer ind hos dig.

Sortér i de ting, der står der

Udnytter du om vinteren din altan til diverse opbevaring, eller står der måske en vissen blomst? Så kan det friske området op, hvis du lige sørger for at rydde op og svinge kosten en tur. Det tager ikke lang tid, og så har du et rent og fint sted at trække ud i.

Træk naturen op på altanen

Friske og smukke forårsblomster kan du plante i altankasser eller krukker, som dekorerer dit hyggested. Du kan også plukke en fin buket blomster, som du kan stille i en vase på dit bord. Har du grønne fingre og en lyst til at være en smule selvforsynende, kan du også plante krydderurter i en krukke eller altankasse. Nyd synet af det grønne, som pynter.

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, kan du hænge nogle flotte lyskæder op, som giver en dejlig stemning, når aftenen trænger sig på.