Bekæmpelse af skadedyr

Bekæmpelse af skadedyr, sådan kommer du af med ubudne gæster

Bekæmpelse af skadedyr kan gøres med et af de mange professionelle produkter der findes markedet. Der bliver hele tiden udviklet nye produkter, så du har mulighed for at tage kampen op mod skadedyrene selv. 

Bekæmpelse af skadedyr med professionelle produkter

Bekæmpelse af skadedyr kan gøre på mange måder, men her har du muligheden for at tage sagen i egen hånd. Der findes produkter til alle typer skadedyr, så hjælpen er nær, hvis de er kommet ind i hjemmet. Det er professionelle produkter der igennem tiden er blevet udviklet, så du er sikker på resultat.

Alt afhængig af hvilken type skadedyr du skal bekæmpe, kan du finde beskrivelse af de forskellige produkter. Endvidere står der også, hvordan produktet skal anvendes og opbevares. 

Bekæmpelse af skadedyr med alt fra humane- til klapfælder

Det er forskelligt hvordan der ønskes at komme af med skadedyrene på, men der er produkter til alle type bekæmpelser. Du kan finde alt fra de klassiske klapfælder, gift til udlægning, ultralyds fælder og de humane fælder.  

Nogle produkter kræver CVR. nr. det er skadedyrs produkter der bliver benyttet af skadedyrsbekæmpere. Det er også produkter der bliver benyttet i og omkring landbrug, som det er beregnet til.

Bekæmpelse af skadedyr skal håndteres med ansvar

Når du modtager dine bestilte produkter er det altid vigtigt, at læse indlægssedlen grundigt igennem. Her er der en grundig beskrivelse af produktet samt, hvordan du anvender produktet. Det er vigtigt at du håndtere bekæmpelses produktet ansvarligt korrekt.

Endvidere er det også vigtigt at være opmærksom på, hvordan produktet skal opbevares. Nogle produkter skal gemmes forsvarligt væk, hvor børn og husdyr ikke kan komme i nærheden af det. Udvis ansvarlighed uanset, hvilken type produkt du har indkøbt. Du har et ansvar for at opstille og anvende produktet korrekt, så skadedyret ikke lider overlast.