Besøg smukke Aarhus med en lejet bus

Busleje aarhus

Aarhus har mange smukke og spændende bydele og attraktioner at byde på. I byen finder I blandt andet kunst, kultur, gastronomi og arkitektur for enhver smag, som du og dit selskab kan opleve, hvis I lejer en bus til at transportere jer. Aarhus er en levende by med et spirende ungdomsmiljø, og den er især kendt for sine mange små teatre. Læs med her, og få tre gode bud på, hvad du og dit selskab kan opleve i fantastiske Aarhus. Lad din næste søgning på internettet hedde Busleje Aarhus, så er I allerede godt på vej.

1. Den Gamle By

Har man først sagt Aarhus, må man selvfølgelig også sige Den Gamle By. Denne bydels berømthed rækker langt ud i verden, og den garanterer også dig og dit selskab en spændende dag med mange interessante oplevelser. Her kan du på autentisk vis opleve bylivet i Aarhus anno 1864. Det er en fantastisk oplevelse, som sætter vores egen tilværelse i relief.

I kan både komme ind i de gamle bygninger og opleve, hvordan bylivet så ud for 150 år siden, og I kan sågar få en guidet tur, hvor I bliver slynget afsted gennem tid og rum. Der er masser af levende fortællinger, og det eneste, der sætter et midlertidigt stop for den autentiske oplevelse af gamle dage, er de glimrende caféer og ishuse, som stedet også byder på.

2. Store museumsoplevelser på ARoS og Moesgaard

To af de største og flotteste museer i vores ganske land kan også opleves i Aarhus. Her er selvfølgelig tale om ARoS og Moesgaard Museum. På ARoS kan du opleve den bedste kunst fra hele verden, og det er kun de bedste kunstnere, der kan drømme om at få udstillet deres værker på dette udsøgte museum. Du kommer også til at opleve en af de bedste udsigter i hele byen. ARoS er nemlig 10 etager høj, og hver etage er plastret til med noget af den smukkeste kunst, Danmark har at byde på.

Moesgaard finder I i en af de skønne forstæder til Aarhus, nemlig i Højbjerg, som ligger bare et stenkast fra selve Aarhus by. Placeret i det smukkeste landskab finder man den spektakulære bygning, der udgør Moesgaard Museum. Museets bygning er i sig selv en rejse værd. Men interesserer I jer for etnografi og arkæologi, er der i den grad også spændende udstillinger at se her.

3. Et teater i verdensklasse

På havnen i Aarhus finder I Teater Gruppe 38. Og hvis I besøger byen, mens der bliver spillet forestillinger herinde, skal I ikke snyde jer selv for at opleve dette prisvindende teater. Der er store fortællinger og stor poesi på spil hos Gruppe 38, og de bliver fortalt med sjæl. Skuespilleren Bodil Alling har bedrevet teater i mere end 30 år, og hun har en sjælden evne til at drage sit publikum til sig og lade dem opleve stort nærvær.

Her vil I opleve fortællinger om stort og småt, men alle fortællinger bliver leveret med stor overbevisning. Gruppe 38 er utvivlsomt en af Aarhus’ bedste teatergrupper, så I kommer ikke til at fortryde at lægge vejen forbi her.