Brug dine indefrosne feriepenge på at friske dit hjem op

De fleste står overfor at få udbetalt sine indefrosne feriepenge. Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal bruge de ekstra penge på. Nogle vil måske tage ud at rejse, mens andre vil smide dem på en opsparing. Pointen med, at vi får de indefrosne feriepenge udbetalt, er dog, at de skal bruges.

Noget, du kan bruge dine penge på, er investering i dit hjem. Det kan være til et større renoveringsprojekt eller måske et tilbygningsprojekt. Det kan også være indretning eller udskiftning af gamle møbler.

Læs mere herunder og find inspiration her.

Et tilskud til de større projekter

De indefrosne feriepenge kan bruges til at kickstarte det boligprojekt, som du længe har gået og tænkt på. Om det så er renovering af køkken eller badeværelse, eller om det er til en ny udestue. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Feriepengene bliver udbetalt for, at de bliver brugt. På den måde gør du samfundet en tjeneste ved at føre dit drømmeprojekt ud i livet. Det bliver da ikke bedre end det.

Det kan være en god idé at starte dit byggeprojekt i disse tider. Det kan være en motivationsfaktor til at blive hjemme på matriklen. Du kan samtidig være med til at støtte lokalt, ved at hyre lokale arbejdsmænd. Hvis du selv er handy anlagt, så vil du også kunne bruge al din ekstra fritid på at føre dit drømmeboligprojekt ud i livet.

Lækker indretning

Hvis du ikke lige går og drømmer om et nyt byggeprojekt, så kan du også bruge pengene på indretning af din bolig. Det kan både være i større og mindre grad. Pengene kan fx gå til udskiftning af dine gamle møbler. De kan også bruges til mindre nipsting eller lignende, som du længe har gået og ønsket dig.

Det er vigtigt at indrette din bolig, som du ønsker, specielt nu hvor mange arbejder hjemmefra. Det er vigtigt, at du befinder dig i et miljø, som du godt kan lide at være i. Derfor kan det altså være en god idé at bruge dine indefrosne feriepenge på indretning. På den måde bliver du nemlig glad, når du er hjemme, og det vil være nemmere for dig at klare hjemmearbejdet og zoommøderne.