Den oplagte ladeboks til din elbil

Når du vælger at investere i en ladeboks til din bolig, er det væsentlig, at du får en fremtidssikret ladeløsning, der ikke blot dækker dit behov i dagz men også gør det i fremtiden. 

Hvis du køber en ladeboks gennem Looad, er du altid sikret et produkt af høj kvalitet, som du ikke skal udskifte inden for kort tid. 

Looad har støvsuget markedet og fundet frem til en flot og kompakt ladeboks, der kan det hele. Boksen hedder Zaptec Go og har et stilrent udseende, som er oplagt til dig, hvor design og farve har betydning for hjemmet.

På trods af en diskret størrelse har den en kraftfuld software med en ladekapacitet på op til 22 kW. Du kan læse mere om denne type ladeboks til din elbil her.

Spar penge på refusion af elafgift

Når du investerer i en privat ladeboks og tilknytter en serviceaftale, giver det dig mulighed for at få refunderet den del af dit strømforbrug, som du bruger til at oplade din elbil.

Det er et politisk tiltag, der er tænkt som et incitament til at vælge et grønnere alternativ til benzin- og dieselbiler. Du kan få refusion af den elafgift, der går til opladning af din elbil, hvis du ikke i forvejen har en elopvarmet bolig eller har solceller på taget. Du kan læse mere om refusion her. 

Looad har gjort det nemt, så du automatisk får tilbagebetalt refusionen af elafgiften på strømmen, du bruger på at lade, hver måned. På den måde sparer du automatisk penge, hver gang bruger din ladeboks til din elbil derhjemme. 

Godt dækket ved tekniske problemer

Med serviceaftalen Looad Connect får du også en række andre fordele. Du er garanteret, at din boks altid er forbundet og opdateret via en 4G-forbindelse. Aftalen sikrer dig samtidig fem års garanti på ladeboksen. 

Hvis der skulle opstå tekniske problemer, har du telefonisk support døgnet rundt. Hvis problemet er alvorligt og kræver en tekniker, så sender vi en fagmand ud til dig indenfor to hverdage. 

Alt hvad du skal bruge lige ved hånden

Både betjening af din ladeboks og din betalingshistorik er samlet i appen Looad Go. Det er også med appen, at du kan indstille din boks til at udskyde din opladning til om natten, når strømmen er billigst. 

Hvis du har behov for at lade på farten, så har du også alt, du skal bruge lige ved hånden. Looad Go har en enormt ladenetværk i Danmark og resten af Europa, der tilbyder mulighed for opladning ved mere end 200.000 ladestandere.