Det ultimative netværk for ledere

leder

Har du tænkt på, hvor du finder det perfekte netværk, hvor du kan udvikle dig som leder? Svaret er faktisk ikke så kompliceret, for hos virksomheder som Workaway (se mere her), er det netop, hvad man forsøger at skabe. Her har man et netværk af ledere, som gerne vil være endnu bedre. Det handler om at give og dermed også kunne få noget ud af hinanden. Man konkurrerer altså ikke. Man samarbejder om at skabe det bedste netværk for ledere.

Sparringspartnere

Når man taler om det ultimative netværk for ledere, så handler det om at sparre med andre ledere. Det er altså afgørende, at man kommer ind til det med et åbent sind. Uanset hvor godt man gør det, vil der altid være et eller andet at lære. Det gælder særligt, når man mødes i et netværk med andre ledere.

Måske skal man tage sig tiden til at lytte til dem, som har gjort det endnu bedre end en selv. Man skal samtidig altid forsøge at give andre noget den anden vej. I det ultimative netværk af leder, er det nemlig ikke et spørgsmål om at læne sig tilbage. Her skal alle kunne bidrage med deres egne erfaringer og vinkler.

For at nå det næste mål

Når man mødes i det ultimative netværk for ledere, så handler det altså ikke om bare at drikke kaffe. Det handler heller ikke om at komme for at prale med sine resultater. Hvad det mere handler om i det ultimative netværk for ledere er, at man hjælper hinanden mod de næste mål.

For nogle kan det være at skabe en mere rentabel forretning. For andre kan det handle om, at man simpelthen lige formår at blive en tand skarpere end konkurrenterne. Måske halter man efter på nogle områder, hvor man kan sætte ind. For det ultimative netværk for ledere er det afgørende, at man hele tiden er i fremdrift. Hvis man står stille, går man nemlig også i stå.

Menneskelig håndtering

Det er selvfølgelig også en vigtig ting for en leder, at man kan håndtere mennesker. Det gælder særligt, hvis man har en række medarbejdere under sig. For som leder skal man ikke kun være fagligt dygtig. Man skal i høj grad også kunne finde ud af at håndtere mennesker på den rigtige måde.

Det kan man blandt andet blive klogere på i det ultimative netværk for ledere. Hvad er det egentlig, man kan gøre aktivt for at styrke forholdet til eksempelvis de ansatte?