En advokat kan hjælpe dig med at lave en fremtidsfuldmagt

Sommetider kan det være en god idé at tænke på fremtiden. Det er her, at en fremtidsfuldmagt kommer ind i billedet. Har du overvejet at lave en fremtidsfuldmagt, men er du i tvivl om, hvordan du gør? Du kan eksempelvis få hjælp fra en advokat Århus til at lave din fremtidsfuldmagt.

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er en fuldmagt, der først sættes i kraft i fremtiden. Fremtidsfuldmagten træder først i kraft, hvis du på et tidspunkt bliver syg, svækket eller på anden vis mister evnen til at træffe beslutninger i forhold til dine personlige og/eller økonomiske anliggender.

Laver du en fremtidsfuldmagt, kan du bestemme, hvem der skal varetage dine interesser, hvis du en dag ikke selv kan dette. På den måde er det ikke en tilfældighed, hvem der træffer beslutninger på dine vegne.

Rigtig mange vælger som regel at indsætte en eller flere familiemedlemmer som fuldmægtige. Det er nemlig muligt at vælge mere end blot en enkelt fremtidsfuldmægtig, hvis du ønsker det.

Mangler du hjælp til at lave en fremtidsfuldmagt?

Det kan virke som et stort projekt at lave en fremtidsfuldmagt. Men det behøver hverken at være tidskrævende eller besværligt. Du kan endda få hjælp fra en advokat til at oprette en fremtidsfuldmagt, hvis du mener, at det er den bedste løsning for dig. 

Det er muligt for alle at lave en fremtidsfuldmagt. Der er kun en enkelt betingelse. Og det er, at fuldmagtsgiveren og den fuldmægtige skal være myndige. Med en fremtidsfuldmagt er du med til at sikre din fremtid.