Få hjælp til erstatning hvis din ejendom bliver eksproprieret

Bor man i drømmehuset, på den rigtige beliggenhed, kan det være en helt fantastisk følelse, og man studser nok sjældent den tanke om at flytte. Hvorfor flytte når man bor lige det sted, man altid har drømt om? Selvom man i de fleste tilfælde selv bestemmer, hvornår man vil flytte, kan det ske, at man bliver tvunget til det. Det kan der være forskellige årsager til. Som udgangspunkt er ens ejendomsret beskyttet over for den offentlige myndighed. Det kan dog ske, at du kan få frataget din ejendom, hvis det er i almenhedens overordnede interesse.

En erstatning der lever op til ejendommens værdi

Skal der bygges en ny motorvej nær dig eller andre anlæggelsesprojekter, vil ens ejendom blive eksproprieret, og man vil her blive tvunget til at flytte. Den offentlig myndighed har dog pligt til at yde en erstatning. Læs mere her og bliv klogere på din ejendomsret. Når man er blevet tvunget fra sin ejendom, er det vigtigt, at man får den erstatning, som man er berettiget til. Her kan det være en god idé at få hjælp, så man er sikker på at få den erstatning, som ejendom er værd. Når man skal flytte fra sin nuværende ejendom, skal man have fundet et nyt hjem, som lever op til de standarder, krav og behov, man ønsker. Det kan være en irriterende situation at stå i, det er dog svært at gøre noget, selvom man har ejendomsret. Heldigvis er det god mulighed for hjælp til erstatning.

Få fred med naboerne

Udover tvunget flytning af den offentlige myndighed, kan man også komme ud for krænkelse af ejendomsret, hvad angår naboer. Har man problemer med sin nabo, som blandt andet kan være ved sager om træfældning, opførelse af hegn eller bygninger, kan man få rådgivning til disse sager.