Fordriv tiden til og fra arbejde

Har du langt på arbejde? Du er måske ikke lige en af dem, der har firmabil, og der er for langt til, at det giver mening at tage cyklen. Så har du sikkert temmelig tit brug for at tage toget eller bussen. Det kan virke som ligegyldig tid, man spilder, når man sidder i et tog, men i virkeligheden handler det om at effektivisere sig, så man i stedet får brugt tiden så godt og effektivt som muligt.

Der er en del, der har lært sig selv at arbejde med dagens opgaver, mens man sidder i toget. Måske har du et par samtaler, der sagtens kan tåle at blive taget i toget, og hvis det ikke er tilfældet, kan du i stedet sidde og besvare mails, som du alligevel skal have kigget på i løbet af dagen. Så slår du to fluer med et smæk og får en god start på dagen, hvor du møder ind og allerede har påbegyndt arbejdet.

Underhold dig selv med pauser

Turen til og fra arbejde behøver ikke være ren pligt. Der kan også sagtens være tid til at sidde og døse lidt hen eller få læst dagens nyheder på telefonen.

Hvis du allerede har telefonen fremme, kan du tjekke casinoguru.dk, hvor der er mange muligheder for betting. Det kan være, du har lyst til at tjekke dagens tal på oddset og om du tør satse på, om dit yndlingshold slår modstanderen senere på dagen, og hvis ikke det er tilfældet, er det altid muligt at kigge på alle de andre ting, man kan spille om på siden.

Små pauser fra arbejdet på den måde er sunde, og 10 minutter, hvor man flytter fokus, kan betyde en helt masse i forhold til, hvor effektivt du så arbejder – for så slipper du for at skubbe dig selv igennem, men har noget at se frem til.

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder