Forkæl dig selv i hverdagen

Selvforkælelse er godt for alle. Det kan være en rigtig god ting, hvis du vil blive bedre til at holde overskuddet og energiniveauet oppe i hverdagen. Hvis du har travlt med arbejde og praktiske ting og sager derhjemme, er det godt at holde pauser og forkæle dig selv en gang imellem.

Gør noget for dit ydre

Hvis du gør lidt ekstra for dit ydre en gang imellem, kan det hjælpe til, at du føler dig bedre tilpas. Alle mennesker kan godt lide at føle, at de ser godt ud. Det giver dig en god følelse i kroppen, hvilket kan smitte af på dit humør og din energi. Når du vil gøre noget for at pleje dit udseende lidt, kan du f.eks. købe nyt tøj, tage til frisøren, få en ansigtsbehandling el.lign. Du kan f.eks. besøge din lokale frisør i Åbyhøj.

Vær sammen med mennesker, der gør dig glad

Selvforkælelse er rigtig mange ting. Du forkæler også dig selv ved at bruge mere tid sammen med mennesker, der gør dig rigtig glad. Derfor bør du gøre dig selv den tjeneste at ses oftere med venner og familie, der kan få dig til at grine, og som får dig til at føle dig godt tilpas. Det kan også være et rigtig godt afbræk fra en travl hverdag, når du har brug for fornyet energi.

Bestil måltidskasser

Hvis der er nogle ting, du ikke kan lide at bruge så meget tid på, er det okay at finde på nogle lettere løsninger for at forkæle dig selv. Hvis du f.eks. ikke kan lide at bruge tid på at stå i køkkenet og lave mad, findes der mange lettere alternativer. Du kan f.eks. få måltidskasser rigtig mange steder, hvor maden allerede er planlagt og forberedt for dig. Det smager lækkert, men du skal ikke selv bruge tid på at lave det.