Giv en film eller serie i gave

Nærmer fødselsdagen til en ven eller et familiemedlem sig med hurtig hast, men du stresser, da du ikke har nået at finde en gave endnu, og den bare skal være helt perfekt? Det kan være lidt svært at finde en helt perfekt gave til nogen, du holder af, men du kan faktisk bruge metoden ”Jeg har fundet en gave til dig, gæt!” og så kommer de med en masse forslag eller ønsker. Men det er alligevel nogle gange ret meget federe at give nogen en gave, de ikke har ønsket sig, men som de bliver vildt glade for.

 

Inkarnerede film og serie seere

Hvis din ven eller familiemedlem er inkarnerede film og serie seere, så er det da klart, at du skal give dem en film eller serie i gave! Det lyder måske mere indviklet end som så, især hvis de ikke har en DVD-afspiller, men det er faktisk ret simpelt. Du kan give vedkommende et gavekort på et antal film eller serier til Blockbuster, men hvis det virker besværligt, så kan du også lave din egen form for gavekort til dem. Lav en seddel, hvor der står, at de må købe eller leje et bestemt antal film, og at du nok skal betale. De vil garanteret blive vildt glade, og på Blockbuster er der et stort udvalg af film og serier.

Endnu en god serie: Suits

En serie, du varmt kan anbefale din ven at se, er den amerikanske serie Suits, der omhandler det hektiske og konkurrenceprægede liv i et stort advokatfirma på Manhattan. En succesfuld advokat vælger at ansætte en intelligent mand som sin assistent. Assistenten har bare ikke læst Jura, men da han har en omfattende viden og forbløffende hukommelse, bliver han og advokaten et nærmest uovervindeligt makkerpar. Der er i alt 9 spændende sæsoner i den interessante serie; Suits, du kan finde på Blockbuster.