Grafikr er et af Danmarks førende Shopify-bureauer

grafikr webbureau

I Danmark findes der mange webbureauer, som kan hjælpe med alt lige fra marketing til hosting, men det er ikke alle, der er lige specialiserede. Men sådan er det med Grafikr. Der gik nemlig ikke længe, før Grafikr kunne se, hvor stor succes deres kunder havde, når de brugte webshop løsningen, Shopify. Selvfølgelig var der mange ting, der havde og har indflydelse på en webshops succes, men en af grundstenene er især Shopify. 

Derfor er det heller ikke tilfældigt, at Grafikr har været hurtige til at målrette sig Shopify, og blive eksperter til at hjælpe sine kunder i Shopify. Shopify er har en mission om at gøre e-handel nemmere for sine brugere, og det hjælper Grafikr dem med at opnå hver dag i arbejdet med deres kunder. 

Hvad kan Grafikr? 

Men hvad er det egentlig, der gør Grafikr så speciel? Først og fremmest er Grafikr utroligt dedikerede til deres kunder, og arbejder for at hjælpe dem med at opnå succes. Men der er også nogle andre væsentlige årsager til, at Grafikr er et af Danmarks førende Shopify bureauer. Grafikr har nemlig arbejdet med kunder i Shopify i mange år, før der endnu var mange webbureauer, og har derfor også opnået en stor portion erfaring og best practise fra et hav af forskellige kunder. 

Samtidig har Grafikr også viljen til konstant at udfordre status quo for sine kunder, og hjælpe med, hvad der kan gøres for at optimere og forbedre. Derudover har Grafikr fået en del betydningsfulde blåstemplinger af Shopify selv. 

Blåstempling som både Shopify Partners og Shopify Experts 

Her tæller både titler som Shopify Experts og Shopify Partners, som kræver flere forskellige strenge krav for at komme gennem nåleøjet. En af de ting, der her er afgørende er, at Grafikr har skullet fremvise gode cases, lavet i Shopify selvfølgelig, som skal vurderes af Shopify selv. 

Når du som webshopejer overvejer et bureau, er cases et af vigtigste parametre at vurdere på, fordi det er en form for sikkerhed for dig om, at webbureauet har præsteret godt for tidligere kunder. Har du en lignende case, eller kan se dig i samme case, så kan det være et godt grundlag for et fremtidigt samarbejde. 

Grafikr udfører vigtigt arbejde med konverteringsoptimering

Noget af det, der også er unikt ved Grafikr er, at de arbejder med konverteringsoptimering for deres kunder. Det betyder, at de ikke udelukkende udfører tekniske opgaver, men de hjælper sine kunder med at få flere besøgende på en given webshop til at konvertere fra besøgende til et køb. Det er noget, der på det seneste har fået helt utrolig stor betydning i takt med, at konkurrencen om trafikken er blevet hård, men kan man få flere til at gennemføre et køb, ved at ændre elementer på webshoppen, så kan de vise sig som store resultater i omsætningen. 

 

Grafikr baserer selvfølgelig arbejdet med konverteringsoptimering på data, og det er en af årsagerne til, at Grafikr er så succesfulde med det. Når der bliver taget udgangspunkt i dataen, gør det stort set altid den endelige beslutning nemmere, fordi det ikke længere baseres på fornemmelser og idéer.