Guide: kør i din drømmebil med privatleasing

Close up of unrecognizable man signing a contract while financial advisor is aiming at the place he need to sign.

Man er afhængig af bilen i sin hverdag på flere måder, end man lige tror – og det er først når man står uden bil, at man virkelig kan mærke, hvor meget man faktisk bruger den. hvis du lige nu står og mangler bil, men ikke føler, at det er den rette tid til at købe, er privatleasing noget, du skal kraftigt overveje.

Kør i bilen, du altid har drømt om

Hvis du altid har drømt om at køre i en lækker bil, men økonomien bare ikke har været der til at købe den, er det ikke sikkert, at du behøver at give op – du kan nemlig måske lease denne bil i stedet. På den måde vil du altså stadig få muligheden for at køre i den bil, som du altid har drømt om – bare uden at skulle betale den høje pris, som det ville koste at købe den.

Med leasing af bil kan du nemlig slippe af sted med blot at betale et aftalt beløb hver måned. På den måde er du også sikker på, at du ved præcis hvor mange penge, der skal ligges fra til bilen hver eneste måned.

Til dig som kan lide at køre i ny bil uden værditab

Det er en helt speciel følelse, når man kører i ny bil. Dette er noget, du kan se frem til, hvis du vælger at lease. En leasingaftale varer nemlig ikke så længe, at bilen når at blive gammel – når du er igennem leasingperioden med en bil, kan du bare lease en ny, og på den måde altid have følelsen af at køre i en ny og lækker bil.

Derudover skal du heller ikke bekymre dig om det værditab, som følger med, når man vælger at købe bil – det er nemlig overhovedet ikke dit ansvar, at sælge bilen videre.