Har du hørt om Escape Rooms?

Har du hørt om Escape Rooms?

I løbet af de seneste par år er der kommet flere og flere Escape Rooms i Danmark – og det er der flere gode grunde til! Men hvad er Escape Rooms egentlig, og i hvilke anledninger er de aktuelle? Dette er noget, som du blandt andet vil blive klogere på i de nedenstående afsnit, hvad enten du bor i Horsens, Odder, Silkeborg, Skanderborg, Stilling eller Århus.

Hvad er et Escape Room?

Der findes stort set et escape room til enhver lejlighed. Det betyder, at der findes så mange forskellige former for escape rooms, at mulighederne nærmest er ubegrænsede. Et Escape Room er i bund og grund bare et rum, hvor en række deltagere skal forsøge at slippe ud fra inden for en tidsperiode.

Inde i selve rummet er der en række hints og råd, som I skal bruge til at komme ud af rummet. Det handler om samarbejde og snilde, hvor I sammen skal klare opgaven. Du kan book forskellige escape rooms. Det er helt sikkert et escape room, der passer til jeres arrangement!

Hvornår er Escape Rooms aktuelle?

Escape Rooms kan bruges i mange forskellige sammenhænge på tværs af forskellige aldre. Escape Rooms kan både bruges i forbindelse med et teambuilding arrangement på arbejdspladsen eller til en familiefest derhjemme. Escape Rooms passer faktisk til enhver lejlighed, fordi der ikke er krav deltagerne.

Alle kan være med

Escape Rooms handler i høj grad om at bruge hjernen. Det betyder, at der ikke er nogen krav om, at man skal være i fysisk god form for at deltage. Alle kan være med! Derfor er Escape Rooms også det foretrukne valg i mange tilfælde, hvor man skal arrangere noget for en blanding af mennesker. Ung som gammel, høj som lav – alle kan være med! Skal dit næste arrangement være et Escape Room?