Her finder du batterier til E-cigaretter

Tobak fordampning er et nyt alternativ til rygning, som allerede er blevet populært. Fordampning er processen med at føre varm luft (generet af en fordamper) gennem plantemateriale og indånde resultatet, ved præcist at styre lufttemperaturen, er disse i stand til at generere e-damp, der indeholder nikotin. Med en e-damper indånder du ikke de skadelige kræftfremkaldende stoffer, stoffer og tjære, der findes i røg, fra ”almindelige” cigaretter. Det skyldes, at e-cigaretter frigør de aktive bestanddele ved en meget lavere temperatur. Hos smoke-it.dk finder du batterier til E-cigaretter.

EGO batterier

EGO batterier er her meget populære, specielt blandt nybegyndere og folk, der gerne vil have en lille og smart e-cigaret. EGO batterier fås i mange forskellige størrelser og med mulighed for både at skrue op og ned på styrken. Alle disse EGO batterier har et almindeligt EGO gevind, hvilket vil sige, at alle tanke passer på disse batterier, dog vil ikke alle virke, hvis de har for lav modstand.

Det, at alle EGO batterier kommer med EGO gevind vil sige, at du kan bruge tanke med EGO gevind, men også tanke med 510 gevind.

Variable batterier

Variable batterier kan ofte justeres i, hvor kraftige de er. Det vil sige, at du her kan skrue op og ned for, hvor mange volt de giver, og hermed også, hvor meget damp den giver. Disse batterier kan for det meste justeres ved hjælp af en drejeknap i bunden af batteriet.

Justeringsintervallet ligger mellem 3,2V og 4,8V, som giver gode muligheder for, at du kan indstille det præcist, som du gerne vil have det.

Her kan du derfor køre med lidt højere modstand, men stadig få den samme damp. Eller køre med samme modstand og få lidt mere damp, hvis ønsket.

Disse batterier er derfor en utrolig god opgradering af den normale EGO batterier, der i modsætning til variable batterier, ikke kan justeres.