Hovedbeklædning eller ej

Portrait of young positive adult female cancer patient sitting in living room, smiling and looking at the camera.

Moden skifter hele tiden, og indimellem kan det være lidt svært at følge med. Det er ikke længe siden at gadebilledet var fyldt op af smarte kasketter og bandanas. Og så alligevel, det jo egentlig længe siden, at Nik og Jay råbte boing efter os alle sammen. Det kan også virke helt tillokkende at finde en royal hovedbeklædning og give den gas med en flot hat. Nogen tager den endnu videre og tager Turbans på. Men husk, det kan da være flere grunde til, at man gør.

Hvorfor hovedbeklædning?

Egentlig kan det jo virke fjollet at tage noget på hovedet. Hvorfor skal en god hårdag ødelægges af hovedbeklædning, som atter pjusker håret helt til? Men så kan det være, at du lige skal sadle om. For selvom hovedbeklædning ligesom alt andet beklædning er forbundet med mode, så er der også en praktisk foranstaltning. For én ting er, at en smuk hat eller kasket kan dække for en dårlig hårdag. Men det kunne jo være, at der slet ikke var noget hår at dække, og hovedbeklædningen i stedet tjente til at udsmykke et nøgent hoved.

Smukke, nøgne, hoveder

Stadig flere og flere har mindre hår på hovedet. Det kan være, at man som en helt naturlig proces i forbindelse med den stigende alder, taber håret. Det kan også være, at et længere sygdomsforløb har gjort, at hårpragten ikke er, hvad den har været. Uanset hvad, så skal alle hoveder have varmen og føle sig smukke. Her kommer de nye turbans ind i billedet. De flotte stofstykker kan naturligvis bæres uanset, om du har hår eller ej, og så fås de i utallige modeller og farver. Uanset hvad, så kan de hjælpe dig med at holde varmen, pifte ethvert outfit op og få dig til at føle dig lidt mere unik, end du gjorde før.