Indret dit hjem med børnevenlige og elegante boligartikler

Skal du til at indrette dit hjem, men er du ikke helt sikker på, hvordan du skal gøre, eller hvad du skal vælge, når du har børn? Børn er ikke altid de mest renlige, og det ville være ærgerligt at have indrettet boligen med smukke nye tæpper eller møbler, der ikke kunne vaskes eller blive rene igen. Derfor har vi samlet et par ting, der pynter hjemmet men som ligeledes er perfekte i et hjem med børn.

Smukke tæpper fra Pappelina

Mangler dit hjem tæpper til indretningen, men er du bange for at købe dyre og fine tæpper, der nemt kan blive plettede på grund af børnene derhjemme? Så er tæpperne fra Pappelina måske lige noget for dig. De er både super fine og dekorative, og så er de perfekte til et hjem med små børn. Pappelina tæpperne er nemlig vandresistente. Det vil altså sige, at taber dine børn et glas ved vand, mælk, sat eller lignende, så vil det ikke trænge ind i tæppet på samme måde, som det ville gøre i mange andre typer af tæpper. Derudover er tæpperne virkelig nemme at rengøre, og du kan vaske den – enten i hånden eller som maskinvask – ved 30 grader.

Lækre møbler og sækkepuder fra Fatboy

Du kender sikkert allerede de smarte og bløde sækkestole fra Fatboy. De er perfekte til ethvert hyggehjørne eller til børneværelset. De kan på mange måder skabe en hyggelig stemning i hjemmet og sætte prikken over i’et i indretningen – og dine børn vil med garanti elske at sidde i en blød Fatboy sækkestol. Udover at de pynter hjemmet, så kan de selvfølgelig nemt rengøres. De kan vaskes med en våd klud med vand, der er max 30 grader varmt samt med en neutral sæbe, hvilket burde sørge for, at du får de værste pletter fjernet.