Julen er hjerterne – og lysenes fest

Julen er en fantastisk tid af mange årsager. ‘Alene Hjemme’-filmene, juletræer og -kalendere, julebag og andet lækkert julemad, snemænd og -engle, og ikke mindst røde kinder og næser. Men en ting, der er helt speciel ved julen, er dens pynt, forskellige dekorationer og kranse samt julelys, som man ser overalt på gader og stræder. De fleste husker formentlig familiefilmen ’Christmas With The Kranks’, hvor udsmykningen af huset med forskellige julelys er helt speciel og meget vigtig for familien. Og hvem ønsker sig ikke at bo i sådan et hus i juledagene? Med udendørs julebelysning fra Harald Nyborg, kan du skabe den helt rette julestemning.

Aarhus Avisen bringer nyhederne til dig

Hos Aarhus Avisen giver vi dig de mest væsentlige nyheder og opdateringer, der for dig er værd at vide i og omkring Aarhus. Derfor synes vi også, det er helt essentielt, at du hører om Harald Nyborg og deres  udvalg af julepynt og -belysning, hvis du ikke allerede kender dem, således du kan anskaffe dig vejen bedste og mest misundelsesværdige julebelysning og –udsmykning til dette års juledage.

Harald Nyborg – julelys, til alle ønsker og behov

I de mørke vintertider, er det helt oplagt med lyskæder og –figurer i haven, indkørslen eller på altanen. De er både med til at skabe stemning med dets fine lys og ved helt lavpraktisk at fungere som julepynt. Uanset hvilken stil du ønsker, har Harald Nyborg med sikkerhed julebelysning i form af figurer og kæder, der falder i din smag.

Udendørs julebelysning i mange formater

Om det er lyskæder eller –figurer kan være det samme, men udendørs julebelysning gør noget helt særligt for både børn og voksne. Harald Nyborg kan også tilbyde alle former belysning til indendørs brug, hvad end det er til dit juletræ, dine juledekorationer eller en hyggelig lyskæde til vindueskarmen.

Harald Nyborg har, alt det du drømmer om, til at gøre dit hjem til det mest julede og hyggelige, der får naboerne til at tabe kæben.

Der er tale om priser, hvor alle kan være med. Om end du drømmer om en lysende kravlenisse, der skal hænge i din vindueskarm, eller et par julestokke, der skal byde velkommen i din indkørsel, så er Harald Nyborgs fine udvalg af udendørs julebelysning i god kvalitet – der også er til at betale.

Harald Nyborg forhandler alt lige fra store julemand i mange farver, til rensdyr og moderne skilte med skrift. Du kan finde hele deres brede sortiment på hjemmesiden.