Lederudvikling – er du klar til fremtiden?

Lederudvikling – er du klar til fremtiden?

Lederudvikling behøver ikke være kedeligt. Faktisk kan et lederudviklingsforløb vise sig at være noget af det bedste, du som ejerleder har gjort for dig selv, da det kan give dig et professionelt netværk for livet. Derfor er et lederudviklingsforløb noget meget værdiskabende, og noget af det bedste du kan gøre både for dig selv, men bestemt også for resten af din virksomhed.

På et lederudviklingsforløb for ejerledere vil du:

  • Blive bevidst om dine valg og din adfærd i dag
  • Få sparring med andre ejerledere
  • Få indblik I problemstillinger hos andre ejerledere
  • Få et professionelt netværk af andre ejerledere
  • Få rådgivning og værktøjer til at blive den bedste version af dig selv
  • Personlig udvikling som ejerleder

Lederudvikling kræver ikke meget af dig – du skal blot have viljen og lysten til at dele dine tanker og problemstillinger med de andre ejerledere på lederudviklingsforløbet. Ellers kommer du ingen vegne med din personlige udvikling som ejerleder. Lederudvikling starter nemlig først og fremmest med dig selv. I dagens Danmark kender du som ejerleder alt til at markedet forandrer sig og at du hele tiden skal følge med udviklingen for at være konkurrencedygtig, og simpelthen for at overleve.

Lederudviklingsforløb: Sådan foregår det

Et lederudviklingsforløb hos Jonathan Forløbet foregår på den måde at man de første par dage har fokus på at lære hinanden at kende og få et godt sammenhold på teamet. Der skal opbygges tillid mellem jer ejerledere, så I er trygge ved at åbne op overfor hinanden, og dele jeres udfordringer samt historier fra hverdagslivet som ejerleder. Derudover skal I på et lederudviklingsforløb også løse en konkret case, fra en virksomhed. Virksomheden er selvfølgelig også en ejerledet virksomhed, så I både får indblik i problemløsning i en anden ejerledet virksomhed, samtidig med at I også kan få brugt jeres kompetencer i en anden kontekst end lige jeres egen virksomhed.

Jonathan Forløbet afholder lederudviklingsforløb for ejerledere som giver dig som ejerleder en masse konkrete kompetencer og værktøjer som du kan bruge i dagligdagen som ejerleder. Hos Jonathan Forløbet beskæftiger de sig kun med virksomheder, hvor der er et udviklingspotentiale, så du er sikker på at komme på lederudviklingsforløb med andre relevante og seriøst ejerledere. Det er vigtigt fordi der også medfølger et professionelt netværk gennem et forløb for ejerledere. Forløbet skaber nærhed og relationer, og målet er altid, at du som ejerleder skal blive en bedre version af dig selv.

Netværk, netværk, netværk for ejerledere

At have et netværk bestående af andre ejerledere gør at du altid har nogen at sparre med, og nogen som du kan vende dine ideer med, når du får nye ideer. Omvendt vil de andre ejerledere, også kunne ringe til dig, når de har problemer, og det er noget der også gavner dig. Gennem andre ejerlederes problemer og ideer vil du også lære meget med hensyn til din egen virksomhed og dennes drift og eventuelle problemer.