Der er nu gode muligheder for at få supervision i Århus

Annonce

Hvis du er psykolog, og ønsker at få en autorisation, kræver det at du både tager en del samtaletimer og supervision. Du kan i dag både få supervision individuelt eller som gruppe. Der er i dag krav om, at du skal have taget mindst 160 timer supervision før du blandt andet kan ansøge om en autorisation. Her er din opgave at finde en erfaren psykolog, som vil hjælpe dig og tilbyde supervision. 

For at få en god oplevelse, og ikke mindst erfaring fra din supervisionstimer, er det en god ide at se efter en psykolog, som møder dig med respekt og nysgerrighed. Det kan blandt andet bidrage til, at du kan få nye nuancer og vinkler på de sager, som du ønsker at tage op til supervision. På denne måde får du både en god oplevelse, og bliver samtidig mere tryg ved at sidde i stolen som psykolog. 

Hvilken psykolog skal du vælge til supervision?

Der er i dag flere autoriserede psykologer som tilbyder supervision. Her kan du enten vælge at booke enkelte samtaletimer, gruppetimer eller en pakke med f.eks. 40 timers supervision.

For at finde den rette autoriserede psykolog til supervision, kan det være en god ide at indsnævre din søgning. På denne måde bliver din søgning også så relevant som muligt. Det kan du f.eks. gøre ved at søge efter en psykolog til supervision i den lokale by, som du holder til i. Dermed vil det også være nemmere for dig at mødes med psykolog, når I aftaler en tid til supervision.

Find en erfaren psykolog til supervision i Århus

Hvis du er ved at undersøge dine muligheder for at finde den rette psykolog til supervision i Århus, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til psykolog Mia Schwartz.  Hun er en populær og kompetent autoriseret psykolog med et godt ry i byen. Her kan du forvente at få den bedste hjælp og sparring til at få din autorisation.