Nyttige ting at have på badeværelset

Hvis du ofte befinder dig på badeværelset, og render ind i problemer med at mangle ting, så kan det være du bør læse med her. Sjældent får man skrevet ned når man opdager at man mangler en specifik ting, og derfor får du nedenfor et par eksempler på ting, som med stor fordel, kan opbevares på badeværelset til enhver tid.

Makeup-fjerner

Lige meget om du bruger make-up eller ej, så kan makeup-fjerner være rigtig god at have. For dit eget vedkommende, hvis altså du bruger makeup, siger det lidt sig selv, hvorfor det er en god idé. Selv hvis du kun bruger meget begrænset med makeup, så er det bare meget mere effektivt til at fjerne den. Er du ikke selv forbruger, så kan det være du får gæster en dag, som er. Her vil det vise en del overskud hvis du har makeup-fjerner til at stå, som dit frit må afbenytte.

Vandtæt badebeskyttelse

Det er langt fra alle der har prøvet det, men når man brækker en legemsdel, hvad end det er arm, ben, fod eller hånd, så bliver det at tage bade til et rent helvede. Man må for alt i verden ikke få gjort gipsen våd, og der er ikke noget mere træls end at skulle vente med at gå i bad, fordi man ikke har en løsning til at holde gipsen tør. Der kan du være på forkant og bestille eksempelvis vandtæt badeovertræk til arm og ben hjem, så du har det til at lægge, hvis uheldet en dag skulle være ude.

Plaster i forskellige størrelser

De fleste har i forvejen dette liggende i en skuffe på badeværelset, men det kan aldrig skade at nævne det! Plastre i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, kan man aldrig få nok af. Det gælder både for de helt små sår, men også vabler og større sår!