Psykolog Århus – med havudsigt

At få det bedre ved hjælp af en psykolog, kræver at du har tillid til din psykolog. Selve stemningen hos psykologen skal være den rette, for at fokus kan ligge hos dig, og på hvordan du får det bedre – eller jer, hvis der er tale om parterapi.

Parterapi psykologen skal klikke med jer begge to

Hvis du og din partner har besluttet jer for at gå til en parterapi psykolog, er I allerede et godt skridt på vej mod at få bedre både sammen og hver for sig. Det er det, der altid er målet hos en parterapi psykolog.

Der kan være mange årsager til at man går til parterapi psykolog. Det kan at I oplever mistillid mellem hinanden, at I simpelthen ikke stoler på hinanden som par. Det er selvfølgelig drænende, og fungerer ikke i længden. Det kan være I som par har oplevet utroskab, og derfor arbejder med indbyrdes jalousi i parforholdet. Det kan også være helt andre ting som at man har glemt forelskelsen og er groet fast i de samme mønstre. Her kan en parterapi psykolog hjælpe jer med ar bryde de fastlåste mønstre, og hjælper jer med at indarbejde nogle nye. Uanset årsagen til hvorfor du og din partner har valgt at kontakte en parterapi psykolog, så er der nogle ting I skal reflektere over, før det endelige valg falder på parterapi psykologen. Det kan også være at du og din tidligere partner har brug for en parterapi psykolog, så I fremover kan arbejde bedre sammen eller få en bedre dialog omkring eventuelle børn.

Det er vigtigt at jeres parterapi psykolog ”klikker” godt med jer begge to, og at I begge to føler jer godt tilpas hos jeres parterapi psykolog. Er det kun den ene af jer, der føler sig godt tilpas, tør den anden part måske ikke åbne sig lige så meget op, og hele situationen bliver for skæv. Jeres parterapi psykolog er dog meget erfaren og har både træning og viden om, hvordan han eller hun tilgodeser jer begge, og sørger for, at I begge føler jer rigtig godt tilpas. Det er yderst sjældent at kun den ene part føler sig godt tilpas hos jeres parterapi psykolog, men skulle det, så er det altså vigtigt at I reagerer på det.

Gode rammer hos jeres parterapi psykolog

Rammerne kan også have indvirkning på hvor godt I føler jer tilpas hos jeres parterapi psykolog. Hos PsykologCenter Aarhus kan rammerne hvor jeres parterapi forløb finder sted, være med til at indbyde til ro. Med udsigt til havet og ikoniske bygninger på havnefronten, kan I som par sammen få afløb for jeres følelser. Vand skaber ro for sindet, og udsigten til havet kan være med til at sætte refleksioner i gang. Rammerne er helt nye for parterapi psykolog i Aarhus, da de for nyligt er flyttet ind i lokalerne. Parterapi psykolog i Århus ligger tæt på letbane og offentlig transport og har alle de rigtige rammer som din parterapi psykolog.