Sådan bekæmper du hvepse i din have

Har du også et problem med hvepse i din have om sommeren? Det er de færreste, der er helt vilde med de små insekter, fordi de kan finde på at stikke, hvis ikke du passer på. De er svære at undgå fuldstændig, men du kan alligevel godt gøre noget for at forsøge at bekæmpe dem.

Kontakt en skadedyrsbekæmper

Hvis dit problem med hvepse er blevet så alvorligt, at du har fået et hvepsebo i din have, har du brug for professionel hjælp til at få det fjernet. Hvepse og deres bo skal tages alvorligt og håndteres af nogle, der har erfaring med det.

Derfor er det aldrig nogen god idé, hvis du selv begynder at rode med det. Samtidig kan du heller ikke bare ignorere det, for når først du har et hvepsebo i din have, vil de forstyrre dig rigtig meget.

Du kan finde bekæmpelse af hvepse i Århus hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse. Det er oplagt, hvis du bor i Århus eller et andet sted i Jylland i nærheden.

Når du kontakter en skadedyrsbekæmper til at hjælpe dig med dit hvepseproblem, er du sikker på, at det bliver gjort ordentligt, og du kommer til at slippe for hvepse umiddelbart efter.

Vælg planter, som hvepse ikke kan lide

Hvis ikke du har et decideret hvepsebo i din have, men blot er træt af hvepse, der flyver rundt i din have og forstyrrer dig, så kan du holde dem på afstand ved at plante de rette blomster. Der findes nemlig bestemte blomster, som hvepse ikke kan lide at være i nærheden af. Det gælder f.eks. rosmarin og lavendel.

Hvis du er i tvivl om, hvilke planter der kan holde hvepse på afstand, så kan du smutte i et havecenter og spørge dem til råds. De kender garanteret nogle, som vil være perfekte.