Sådan kan du finde hjælp til energioptimering af din bolig i Aarhus

Bor du i en ældre bolig i eller omkring Aarhus, og er du godt opmærksom på energimærket af din bolig? Det kan der faktisk gøres noget ved, så du ikke bruger alt for mange penge hvert år på varme, som alligevel bare fosser ud ad utætte vinduer. Så hvis du gerne vil blive klogere på energioptimering af din bolig i Aarhus eller i nærheden af Aarhus, så kan du læse meget mere lige her.

Derfor er energioptimering så vigtigt for dig og din bolig

Energioptimering er noget, der er vigtigt for dig, selv hvis du ikke er klar over det. Det kan spare dig for mange penge hvert år. Disse penge kan du bruge på noget andet, som du synes er sjovere at bruge penge på. Du har også mulighed for at tænke bæredygtige løsninger ind i din energioptimering, så du også gør noget godt for miljøet, samtidig med at du gør noget godt for din pengepung.

Når du skal tænke på energioptimering af din bolig, så kan det være en god idé at få lavet en undersøgelse af din bolig i Aarhus. På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvor der skal energioptimeres, og hvor der ikke skal. Du har nemlig mange penge at spare, især på varme, så det er primært varmeisolerede løsninger, der er brug for i lidt ældre huse.

Sådan sparer du penge med energioptimering

Vidste du godt, at 70% af din energiforbrug bliver brugt på varme, og hvis du bor i et hus, hvor isoleringen ikke er særlig god, så bruger du penge på ingenting. Fordi varmen fosser bare ud, uden at du får nogen glæde af den.

Derfor hvis du varmeisolerer dit hjem, så kan du hurtigt komme til at spare rigtig mange penge hvert år. Du sparer også klimaet for en masse CO2, så det er en god idé at komme i gang med at energioptimere din bolig, så du kan sikre dig, at du ikke bruger penge på ingenting.

Få fradrag til energioptimering af din bolig i Aarhus

Det koster naturligvis penge at energioptimere din bolig i Aarhus, men du har mulighed for at få både tilskud og fradrag, hvilket kan hjælpe dig meget. Det er dog vigtigt, at du husker at søge om tilskud til din energioptimering, inden du starter dit projekt.

Du kan søge tilskud hos flere energiselskaber, som giver økonomisk støtte, men det er forskelligt fra selskab til selskab, hvad de giver. Så derfor kan du sagtens hente flere tilbud fra forskellige energiselskaber, så du kan få det bedste tilskud til din energioptimering, men det er også en god idé at spørge kommunen, om de har nogle tilskud.