Sådan kan du være med til at gøre en forskel i dit lokale foreningsliv

For rigtige mange mennesker i Danmark spiller foreningslivet en stor rolle i deres liv. Der er børn, der går til gymnastik, håndbold og fodbold, men der er også voksne, der gør det samme. Foreningslivet giver et fællesskab og et socialt aspekt til en hverdag, som kan være svært at finde andre steder. Derfor er det enormt vigtigt, at vi arbejder sammen for at holde foreningslivet i gang, så de fremtidige generationer kan opleve den samme glæde, som vi har ved foreningslivet lige nu. Herunder kan du læse mere om, hvordan du kan gøre en forskel i foreningslivet.

 

Start en indsamling til nye faciliteter

Uden de rette faciliteter og fysiske rammer, er der meget sport, der kan være svær at dyrke. F.eks. er fodbolden svær uden fodboldbanen, ligesom håndbolden er svær uden hallen. Foreningslivet bliver også langt bedre, hvis disse faciliteter lever op til en vis standard. Som medlem af foreningslivet kan du gøre en forskel ved at starte en indsamling til nye faciliteter. I kan selvfølgelig ikke samle det hele ind, men I kan hjælpe med at skaffe midler til f.eks. et nyt halbyggeri. Det kan være, at I endda kan finde nogle sponsorer!

 

De frivillige er vigtigere end noget andet

Hvis det ikke var for de frivillige, ville foreningslivet højst sandsynligt ikke kunne eksistere. De frivillige trænere, medhjælpere, kokke eller hvad det måtte være er helt klart med til at få det hele til at køre rundt. Især i foreningslivet i de mindre byer, hvor der måske ikke er så mange penge at gøre godt med, er de frivillige vigtige, for at børnene f.eks. kan komme til gymnastik og være aktive og sociale. Så vil du gerne gøre en forskel i dit lokale foreningsliv, kan du vælge at blive frivillig i en af de tilbudte sportsgrene.