Sådan passer du på dit badeværelse

Når du har et badeværelse, som du er glad for og måske brugt mange penge på, så er du interesseret i at vedligeholde det på bedste vis, så det kan holde sig pænt og du kan nyde det så længe som muligt.

http://www.flottebade.dk/ har vi et stort udvalg af produkter til vedligeholdelse og rengøring af dit badeværelse. I det efterfølgende vil vi komme ind på nogle af de ting du kan gøre i det daglige.

Daglig vedligeholdelse

Der er mange små ting, som du kan gøre til en vane i det daglige, for at passe godt på dit badeværelsesudstyr. For eksempel kan du tørre dit brusesarmatur og din bruseafskærmning af, hver gang du har badet.

Har du et badekar, er det ligeledes en god idé at tørre det af, samt rense og smøre bundventilen og overløbet.

Produkter til vedligeholdelse

Der findes en lang række af produkter som letter rengøringen og vedligeholdelsen på badeværelset. Blandt andet, findes der rengøringsprodukter, som er specielt beregnet til de overflader, som findes på badeværelset, som porcelæn, Solid Surface, akryl, glas med mere. Her kan du ofte finde produkter, både til rengøring, men også produkter til efterbehandling, som gør det vanskeligt for kalk og skidt at sætte sig fast på overfladen.

Flere og flere produkter, findes i dag med specialfremstillede overflader, hvor selve materialet er fremstillet, så de er smudsafvisende.. Dette ser man ofte på bruseglas og porcelæn overflader som på toiletter og håndvaske.

Gode råd om vedligeholdelse

Når du anskaffer dig et nyt produkt til dit badeværelse, er det vigtigt at du sætter dig ind i, hvordan det skal rengøres. Der findes nemlig produkter i mange forskellige overflader, som ikke alle sammen skal behandles ens.

Vær også opmærksom på at der findes en del rengøringsprodukter på markedet, som meget effektive og de kan i nogle tilfælde, ligefrem ødelægge overfladerne på produkterne. Så når du har anskaffet dig et nyt rengøringsprodukt, kan det være en god idé at afprøve det på et ”usynligt” sted, inden du tager det rigtigt i brug.