Sådan gøres en by som Århus mere levende

Det er ikke nogen hemmelighed, at Århus i forvejen er en by, der er fuld af liv. Der er nemlig her tale om en pulserende storby, der rummer alle de aspekter, der forbindes med en skandinavisk storby. Her er masse af gode shopping muligheder, restauranter og seværdigheder. Og der er oplevelser, masser af mennesker og en konstant udvikling.

Gå ikke glip af noget

Dog kan man som udefrakommende godt have svært ved at rumme byen og alt det, som der sker, hvorfor der er stor sandsynlighed for, at man går glip af nogle spændende seværdigheder.

En interaktiv reklamesøjle

Derfor er det en god ide at gøre byen mere levende forstået på den måde, at den skal gøres interaktiv for dem, som ikke kender byen som deres egen buskelomme. Og det skal også gøres til fordel for dem, der i forvejen bor der, således de får nys om de mange ting, byen har at byde på.

Hvor er det nærmeste offentlige toilet?

Det betyder, at det for eksempel er en god ide at tage et kig på de mange muligheder, der byder sig med for eksempel interaktive skærme, der kan placeres rundt omkring i byen. Sådanne kan udover at vise kort, således det er muligt at finde vej også agere som reklamesøjler og give folk den information, som de måtte søge. For eksempel hvor det nærmeste offentlige toilet befinder sig eller, hvor der er en park, hvor man kan nyde sin frokost.

Vælg skærme af god kvalitet

Det vil gøre Århus langt mere turistvenlig, og det vil derfor også være et godt tiltrækningsplaster til de arrangementer, som der finder sted. Til de skærme skal der dog bruges for eksempel polycarbonat i en god holdbarhed og en høj grad af sikkerhed, som dem fra PSC, idet der netop er tale om et elektronisk display.