Sikkert arbejde i højden: lej en bomlift til dit næste projekt

Når dit firma modtager en opgave, som kræver arbejde i højden, skal det løses på en måde, som er både nem og sikker for dine medarbejdere. Når der arbejdes i højden, er der øget risiko for ulykker, hvorfor medarbejdersikkerheden er alfa og omega, når der eksempelvis skal lægges et nyt tag.

Også i forbindelse med mange andre opgaver er arbejde i højden en nødvendighed. Det gør sig gældende inden for mange brancher i forbindelse med både industri og byggeri. Derfor vælger mange virksomheder at købe en lift til at klare de mange opgaver i højden, men hvis du er en mindre virksomhed, der hverken har plads eller råd til at have en lift stående på fuld tid, er køb ikke den rigtige løsning for dig.

Heldigvis er det også muligt at leje en lift, som du kan ringe efter, når du har behov for den. Du kan eksempelvis leje en bomlift, som er en alsidig og fleksibel lift, der kan bruges til et væld af opgaver. Leje af bomflite kommer med store fordele for din virksomhed, da du ikke selv skal opbevare og transportere liften.

Bomlift leje til hvilket formål?

Der findes forskellige typer af bomlifte, som passer til forskellige typer af opgaver. Overordnet set kan du vælge mellem en eldreven bomlift og en dieseldrevet bomlift, hvor den eldrevne bomlift er bedst egnet til opgaver, der kræver en stor rækkevidde.

En eldreven bomlift kan bruges både indendørs og udendørs, og så er de nemme at håndtere via betjeningspanelet, som er placeret i selve kurven.

En eldreven lift er dog afhængig af strøm, og hvis du gerne vil have en løsning, som ikke kræver en strømkilde, bør du i stedet vælge en dieseldrevet bomlift. En bomlift med diesel er desuden bedre til at arbejde og køre i terræn, som en el-lift ikke kan klare.