Skil dig ud eller lad indretningen være moderne

Den moderne indretningsstil kan beskrives som værende minimalistisk, stilren og kantet. Der er generelt ikke plads til meget kunstnerisk udfoldelse, hvis ikke man vil skille sig det mindste ud. Det må man dog godt. Der er bare visse punkter, hvor de fleste mennesker tenderer mod at gå i den samme retning.

Sengerammer

Bl.a. gulve og senge er det ikke mange, der går i en fuldstændig utraditionel vej med. Det er da også rimelig permanent at få lagt et mønstret eller ekstremt farverigt gulv, ligesom der går mange år mellem, at sengen udskiftes. Tilbehør, som man dog kan skille sig ud med til sin seng, er sengerammer. Et gulv, der passer perfekt ind i den superenkle stil, der er så populær, er epoxy gulv århus. Sengerammer er selvfølgelig ikke specielt udstikkende i sig selv, men mange mennesker vælger enten bevidst eller ubevidst at lade sin seng forblive uden en ramme. Det kan være, det bare er nemmere, eller at de slet ikke når at overveje, muligheden er der. Sengerammer er alligevel ret populære i især Skandinavien. De tilføjer et kantet pust til rummet.

Et simpelt og stærkt gulv

Epoxy gulve er om muligt tre gange så hårdført som betongulve. Det vil sige, at det er den allerstærkeste gulvtype på markedet. Det benyttes ikke så sjældent i industrielle bygninger, hvor gulvet skal kunne klare tung transport i massevis. Det er heldigvis ikke lig med, at det ikke også kan ses i private hjem. De er fuldkommen plane og kan fås i hele farvepaletten samt i utallige mønstre. Uanset om man vil skille sig ud eller hoppe med på tendensen, er epoxy gulve altså et umiddelbart fornuftigt valg. Det er også både skridsikkert og rengøringsvenligt, hvilket vel aldrig er en ulempe – i særgrad ikke hvis man har små børn, som løber rundt på det.