Søg job som sosu, job som sygeplejerske eller andre jobs

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer alle, uanset alder, handicap, køn, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold. 

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kolleger arbejder hver dag for at skabe gode forhold i byen. Som ansat i Aarhus Kommune har du mulighed for at få job indenfor det sundhedsfaglige. Jobs indenfor sosu, sosu-assistent, fysioterapeut, ergoterapeut og sygeplejerske Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. De har ambitioner for byen – og for dig som arbejdende.

Sosu, Sosu assistent og sygeplejerske i Aarhus Kommune 

Sundhedsenheden i Aarhus består af både sosu-hjælpere, sosu-assistenter, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter og medarbejdere med specialfunktioner. Som jobsøgende indenfor det sundhedsfaglige har du mange muligheder for at finde et job lige indenfor dine interesser. Det er vigtigt at du som sosu-hjælper eller sygeplejerske har motivationen for at forbedre menneskers hverdag. Som sundhedsfaglig kommer du til at arbejde med nye borgerforløb i kommunen. 

Efteruddannelse og opkvalificering af færdigheder indenfor det sundhedsfaglige

I det sundhedsfaglige Aarhus Kommune har du løbende mulighed for opkvalificering og efteruddannelse, så du hele tiden kan udvikle dine færdigheder i det daglige. Som sosu-assistent har du mulighed for at videreudvikle dine færdigheder indenfor faget. Det handler udelukkende om dit drive indenfor faget, og hvis du har lysten og menneskesynet kan du nå langt. Du er ikke fastsat på den enkelte stilling. Hvis du er sosu-hjælper kan du sagtens videreudvikle dig til en anden stilling. 

Jobportalen takfordig har liste over ledige jobs indenfor det sundhedsfaglige 

Omend du er på udkig efter et sosu job, sosu assistent job, sygeplejerske job eller noget helt andet. “Takfordig” være den rette jobportal for dig, hvis du ønsker at udfolde dine kompetencer indenfor det sundhedsfaglige område. Arbejdsområderne skal være både personligt og fagligt. I fællesskab skabes der gode forhold for mennesker med behov for hjælp. 

Job som sosu, job som sosu assistent eller job som sygeplejerske har det til fælles at man hver dag arbejder for at skabe en bedre fremtid for mennesker som har brug for det. 

Sosu-hjælper og sosu-assistent i det offentlige 

Søger du et job som sosu indenfor det sundhedsfaglige, hvor du har mulighed for at hjælpe mennesker, der har brug for daglig pleje og omsorg?

Med en sundhedsfaglig stilling som sosu i Aarhus yder du daglig pleje til ældre, svækkede eller syge mennesker. Du har mulighed for at anvende personlige færdigheder og viden omkring sygdomme og symptomer.