Tips til at planlægge dine begivenheder bedre

Vejen til en god begivenhed kræver en masse forberedelse, og der er mange ting der skal være styr på for at dine gæster kan have en god dag. Planlægning, frivillige og gode strukturer er essentielt, og vi kommer her med nogle tips til hvad i kan gøre for at det bliver lidt nemmere at planlægge et godt event.

Have styr på målgruppen og detaljerne

Ingen begivenhed uden gæster, og derfor er det vigtigt at ekstra vigtigt at det også er de rigtige som deltager. Inden i overhovedet begynder at tænke på det praktisk, skal i finde ud af hvem der overhovedet skal med. Find jeres målgruppe, og vælg de rigtige kanaler til at sprede information omkring begivenheden i god tid.

Når I har fundet ud af hvem i gerne vil have med, skal de gerne også tilmelde sig. Her er Event ITs billetsystem ideelt at bruge. Det sikrer både en god brugeroplevelse for dine gæster, og gør det nemt for jer at holde styr på hvor mange der kommer. Samtidig kan i bruge systemet til at informere jeres deltagere om begivenheden op til dagen.

Foruden deltagere, er frivillige også vigtige at have med. Stører begivenheder kræver også hænder på dagen, og uden dem bliver det svært at holde styr på alle tingene. Sørg for at inkludere frivillige tidligt i processen, så de også tager ejerskab over begivenheden, og er med til at føre det hele til dørs. Det giver et bedre indtryk for gæsterne, og gør det nemmere at få frivillige til dit næste arrangement.