Tivoli Friheden

Tag en tur i Tivoli Friheden i Aarhus, hvor du kan få en sjov og hyggelig dag med hele familien. Vi vil i denne artikel give dig al den info, som du måtte have brug for, når du skal besøge Tivoli Friheden. Vi kommer ind på:

 • Tivoli Frihedens beliggenhed
 • Billetpriser og åbningstider
 • Parkeringsmuligheder og transport
 • Oplevelser i Tivoli Friheden
 • Fed Fredag i Tivoli Friheden
 • Jul i Tivoli Friheden

Beliggenhed

Tivoli Friheden ligger som nævnt i Aarhus, og faktisk på grænsen mellem det hippe Frederiksbjerg og Marselisborg. Tivoli Friheden ligger i naturskønne omgivelser og lige op ad Ceres Arena, som er hjemmebane for byens fodboldhold. Tivoli Friheden byder på en unik oplevelse for hele familien, og du finder forlystelser for alle og enhver. Du vil også finde meget andet i parken.

Du kan f.eks. nyde et dejligt måltid mad i én af mange restauranter i Tivoli Friheden. Der er også mulighed for at prøve kræfter med enarmede tyveknægte og andet sjov i spillehallen. Og så er der selvfølgelig underholdning i høj klasse for børnene.

Billetpriser og åbningstider

Et besøg i Tivoli Friheden behøver ikke koste en formue, og her handler det faktisk om din højde. Er du over 90 cm., så koster en entrébillet til Tivoli Friheden 135 kr., hvor alle under 90 cm. er ganske gratis. Vil du prøve de mange forlystelser, så kan du få et turbåd til 125 kr. Du kan faktisk spare penge på dit turbåd, hvis du er indehaver af et sæsonkort til Tivoli Friheden.

Et sæsonkort til Tivoli Friheden giver dig gratis adgang til parken både dag og aften. Du har forskellige muligheder alt efter dine behov:

 • Sæsonkort sølv giver dig gratis entré til Tivoli Friheden, men dog ikke når der er Fed Fredag og Jul i Friheden. Dette sæsonkort koster 200 kr. for et helt år.
 • Sæsonkort Platin giver dig entré til Tivoli Friheden på alle de officielle åbningsdag. Det vil sige, at du også kommer gratis ind, når der f.eks. er Fed Fredag, som løber over hele sommeren. Dette sæsonkort koster dig 399 kr.
 • Sæsonkort Deluxe er for dig, der er vild med de gode forlystelser i Tivoli Friheden. Her får du gratis entré samt et turbåd på alle officielle åbningsdage. Dette sæsonkort koster 699 kr. for et år, og du får selvfølgelig et turbåd hver gang du besøger Tivoli Friheden.

All Inclusive

Som noget helt særligt har Tivoli Friheden indført de såkaldte “All Inclusive pakker”, hvor du kan få en komplet pakkeløsning til dit besøg. Her er der en pakke for dem over 140 cm. og en for dem under. Tivoli Friheden har lavet to pakker, der indeholder det samme, men hvor prisen afviger alt efter højde.

I en All Inclusive får:

 • Gratis entré til Tivoli Friheden
 • Et turbånd
 • Buffet inklusiv 0,3 liter sodavand eller øl
 • En værdikupon til softice, candyfloss, popcorn eller kaffe
 • En værdikupon på 10 kr. til spil eller boder

Prisen for en person over 140 cm. er på 370 med en normalpris på op imod 495 kr., og for dem mellem 90 og 140 cm. koster All Inclusive kun 270 kr.

Tivoli Friheden har åbent fra midt april og til sidst i december, og åbningstiderne varierer alt afhængig af arrangementer og højtider. Du kan på hjemmesiden friheden.dk holde dig opdateret omkring åbningstiderne. Parken vil som udgangspunkt være åben 17-23 på hverdage og 11:30-19 i weekenden.

Parkering og transport

Når du skal til Tivoli Friheden, så har du flere mulighed for at komme nemt dertil. Grundet den gode placering, så er det faktisk muligt for dig at gå fra banegården og til Tivoli Friheden, hvis du trænger til en god gåtur. Denne gåtur vil tage dig cirka 30 minutter igennem Aarhus’ smukke gader. Du kan også springe på en bybus til Tivoli Friheden, hvor bussen går lige til døren.

Har du bil med i Tivoli Friheden, så er der heldigvis mulighed for at parkere lige i nærheden. Tivoli Friheden har ikke pladser til rådighed udenfor parken, og derfor skal du parkere ved Ceres Arena, der ligger kun få minutters gang fra Tivoli Friheden. Disse pladser er gratis at parkere på. Er der fyldt op her, så er der også pladser ved Tangkrogen.

Oplevelser i Tivoli Friheden

Foruden de mange forlystelser i Tivoli Friheden, så sker der alverdens forskellige ting på åbningsdagene. Der bliver holdt et væld af forskellige foredrag, hvor blandt andet Søren Pind, Emil og Theis fra Havana samt Morten Albæk kigger forbi. Nogle af disse arrangementer kræver, at du på forhånd køber en billet til det show, som du ønsker at komme til i Tivoli Friheden. I ferierne er der sørget for, at børnene kan få sig nogle særlige oplevelser i Tivoli Friheden. I påsken 2019 kommer blandt andet Motor Mille forbi Tivoli Friheden, og der er også arrangeret vennelag i Friheden i påsken.

Hermans er en smuk bygning midt i Tivoli Friheden, og det er her, hvor du kan se alt fra stand-up til seriøse foredrag og høre intimkoncerter. Du finder alle de mange aktiviteter i Hermans på Tivoli Frihedens hjemmeside.

Skal du holde møde eller konference, så er Tivoli Friheden også et oplagt sted. Du kan nemlig leje forskellige lokaler i Tivoli Friheden, hvor du får hyggelige omgivelser og hjælp til maden. Alt afhængig af dine ønsker og dit selskabs størrelse, så kan Tivoli Friheden hjælpe dig godt på vej.

Fed Fredag i Tivoli Friheden

Hver eneste sommer bliver en god tradition gentaget i Tivoli Friheden. Fra åbningsugen i april og helt frem til midt september vil der være en række koncerter hver eneste fredag i Tivoli Friheden. Her kommer mange af de største navne inden for dansk musik og spiller sommeren ind. Det er store navne som Tina Dickow, Hugo Helmig, Magtens Korridorer, Danser Med Drenge og D-A-D, der er på sommerens program i 2019.

Fr at komme til Fed Fredag i Tivoli Friheden kræver det bare, at du dukker op på dagen og betaler din entré. Vær opmærksom på, at prisen godt kan være en anden, når der er Fed Fredag. Et godt råd er dog altid at komme i god tid hen til Tivoli Friheden, hvis du vil have en god plads og en kold øl inden koncerten.

Jul i Friheden

Tivoli Friheden elsker jul, og derfor bliver der gjort noget helt særligt ud af denne højtid. Oplev en magisk juletid i Aarhus med en tur i Tivoli Friheden, der pynter op med over 300.000 julelys. Ikke nok med det, så vil der være julemandens værksted, julekort, juleboder og kulinariske oplevelser fra Aarhus Mad & Marked i vakseægte decemberstil. Tivoli Friheden vil rumme mere end 16 kilometer juleranker og mere end 3000 udendørs julekugler i alverdens størrelser.

Tivoli Friheden byder velkommen hele december måned, og åbningstiderne vil også være tilpasset denne højtid. Du kan altså besøge Tivoli Friheden i aftentimerne på trods af det kolde vintervejr og komme i ægte julestemning. Der vil være noget for både børn og voksne, og det søde personale i Tivoli Friheden står klar til at sprede god stemning.