Totalleverandør af IT-Infrastruktur til danske virksomheder

Unit IT er en totalleverandør af IT-infrastruktur, drift og support til små og mellemstore virksomheder i Danmark. De har en afdeling i Aarhus, hvor de yder professionel håndtering af virksomheders IT. De giver virksomheder sikkerhed, hosting, SQL og er udbyder af Business intelligence (BI) og håndterer Big data, der bruges i firmaets software. En stærk it-infrastruktur sikrer databasen mod hacking.

Business Intelligence hjælper forretningen med at få et overordnet og struktureret overblik. Samtidig med det hjælper med at få dybdegående indsigt ned til aller mindste detalje. I en moderne verden, hvor data har større og større betydning for forretningen, er der mange virksomheder der benytter en skræddersyet BI-platform på både et strategisk, taktisk og operationelt niveau. 

Skab orden i et forstyrrende datamiljø 

Business intelligence skaber orden i et kaotisk datamiljø. Uanset om det er datavisualisering eller data warehousing-værktøjer, handler BI om at implementere en forretningsstrategi for at få mere værdi ud af dine data. Det kan måske lyde skræmmende, men BI er ikke kun forbeholdt virksomheder med store it-budgetter – BI bruges til at demokratisere data og give dig mest værdi ud af det, uanset størrelse eller omfang.

Som virksomhed skal man ikke være nervøs for en skræddersyet BI-løsning, da det sætter alt data i system.