Påvirker det stressende byliv også jeres parforhold?

Vi lever i nogle hektiske tider, hvor alting passerer forbi med fuld fart. Vi har altid travlt og aldrig tid nok, og lige netop dette kan sætte sine spor på jeres parforhold. For når du en sen aften kommer træt og stresset hjem fra arbejde, med tusinde ting i baghovedet, kan det være ekstra svært at være overskudsagtig, når du så ser at din mand igen har glemt at tage opvasken. Dette kan så være startskuddet til endnu en lang aften med diskussioner og beskyldninger, hvilket er drænende for både dig og din mand. Derfor er det vigtigt hurtigt at få taget hånd om de små problemer, som nemt kan løses.

 

Overvej om det kunne være en mulighed med en parterapeut

Nogle gange kan det være rart at få et andet perspektiv på de problemer i oplever i hverdagen. Til dette kan det være en mulighed at tage kontakt til en af de mange parterapeuter bosat i, eller nær, Aarhus. Disse har en uddannelse specielt i at skulle kunne håndtere disse problemer, samt i at kunne vejlede og rådgive jer ud af dem. Læs mere om hvad en parterapeut i Aarhus lige netop kan hjælpe jer med, ved at klikke her.

 

Vær opmærksom på hvilket humør du er i

En anden måde at undgå et skænderi på, er ved at I bliver mere opmærksomme på jeres humør. Mange skænderier starter nemlig ofte over små ting, fordi I lader jeres frustrationer på ud over hinanden. Husk på at din mand måske også selv er stresset på arbejdet, og derfor kan have en mindst ligeså dårlig dag som dig selv. Lad derfor altid tvivlen komme jeres partner til gode, og i stedet for at snakke til dem i en nedladende og bebrejdende tone, kan mange komme langt ved at sætte sig ned sammen og snakke roligt og kontrolleret om problemerne.