Psykolog i Århus hjælper forældre med børn i gaming miljøet

Annonce

Står du som forældre og har et eller flere børn, som er en del af gaming miljøet, kan der opstå problemstillinger, som kan være svære at håndtere. Det kan være, at du bekymrer dig omkring dit barns trivsel, eller måske er du bange for at det går ud over dit barns sociale liv. 

Generelt er gaming verdenen også kendt for at have en hård tone, som kan påvirke dit barns humør og måde at kommunikere med andre på. Er du i tvivl om, hvad du kan gøre her for at hjælpe og støtte dit barn som forældre, så står du bestemt ikke alene.

Gaming verdenen er ny for mange forældre, hvorfor det er helt naturligt, at mange står i samme situation, når de skal skabe en sund balance mellem gaming og det sociale liv. 

Her er der heldigvis gode sparring og hjælp at hente ved at tage en dialog med en psykolog der er specialiseret i E-sport. Ved at forstå E-sport, gamling miljøet og sin rolle som forældre, kan du være bedre klædt på til, hvordan du kan finde den rette balancen i familien og dit barns liv. 

Derfor skal du vælge en psykolog 

Der er flere gode argumenter for, hvorfor du skal vælge en psykolog. En psykolog med speciale i E-sport kan hjælpe dig med at håndtere de mange problemstillinger som opstår, når du har børn der er i gaming miljøet. Blandt andet det, at dit barn måske bruger flere timer på at spille online, end hvad der er normalen eller almen sundt for dit barn. 

Hvilken psykolog i Århus kan hjælpe dig med at forstå det psykiske gaming miljø?

Hvis du leder efter en erfaren og kompetent psykolog i Århus, der er specialiseret i E-sport og sportsatleter, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til psykolog Kasper Høgh. Du kan blandt andet høre ham i følgende interview, hvor der er fokus på forældre som har børn der spiller for meget.