Algebehandling af tag

Algebehandling af tag, sådan forlænger du levetiden på dit tag

Med algebehandling af tag er du sikret en forlænget levetid på dit tag. Det er en investering der betaler sig i sidste ende, da et ikke vedligeholdt tag er for dyrt i længden. 

Algebehandling af tag er vedligeholdelse der betaler sig

Får taget ikke den kærlige pleje den fortjener, nedbrydes den hurtigere af alger og mos. Det gør at du i sidste ende står med knækkede tagsten og et utæt tag. Derfor betaler algebehandling af tag sig, det er den bedste måde du kan vedligeholde dit tag på. Ikke blot forlænger du levetiden på dit tag, du sparer også en masse penge i sidste ende. 

Kom algerne til livs

Ved at benytte en professionel algebehandler, kommer de algerne til livs med en professionel og miljørigtig behandling. Det er kun miljørigtige produkter der bliver benyttet i behandlingen mod algerne, der er ingen skadelige kemikalier der gør skade på taget eller andre overflader.

Ved en algebehandling af dit tag, bliver det godkendte miljøgodkendte algemiddel sprøjtet på taget. Algemidlet har en kemisk reaktion på algerne, som langsomt nedbrydes. Det betyder at algerne dør efter 2-3 uger. I samspil med det danske vejr bliver algerne effektivt fjernet. Alt afhængig af, hvor slemt dit tag er angrebet kan det tage mellem 2-6 måneder før du kan se det endelige resultat. 

Anbefaling til algebehandling af tag

Professionelle algebehandlere anbefaler, at du en gang om året algebehandler dit tag. Det sikrer dit tag mod algeangreb fremadrettet. Endvidere bevare og forlænger du også levetiden yderligere på dit tag, så det er en investering der betaler sig. 

Dit tag vil altid fremstå nyt og pænt, hvilket også vil gavne dig i tilfælde ved salg af bolig.

Se de mange muligheder der er af behandlinger, samt priser herpå. Det er muligt at lave abonnement, så algebehandlingerne foretages årligt til en fornuftig pris.