Sådan vælger du dine papkasser fornuftigt

Måske er det ikke alle, der lige tænker meget over, hvilke papkasser de vil bruge i deres virksomhed. Der er sikkert også flere umiddelbart vigtigere ting at tage stilling til. Men det kan faktisk betale sig at skænke det en lille tanke alligevel. For hvis du vælger de rigtige papkasser, kan det faktisk have flere fordele end som så. Så læs med her, for at blive klogere på hvordan du vælger dine papkasser mere fornuftigt.

Hav fokus på bæredygtighed

Vi skal alle sammen tænke mere på vores klima. Derfor er det også vigtigt at have fokus på bæredygtighed, når man skal vælge de rigtige produkter. Det gælder bestemt også, når det kommer til dit valg af papkasser.

Smurfit Kappa Danmarks webshop kan du finde papkasser, der er fremstillet med et stort fokus på bæredygtighed. Derfor vil det altså være et vigtigt skridt på vejen til den grønne omstilling, både for dig og dine kunder.

Få flere forskellige størrelser

For mange vil det derudover være en fordel at få papkasser i flere forskellige størrelser. Der kan nemlig være forskellige behov, når det kommer til pakningen af ting. Så er det bare vigtigt, at du har de rigtige papkasser at pakke det i.

Du behøver måske ikke at have en masse forskellige størrelser. Tænk dog på at have både små, mellemstore og store papkasser.

Hvis du kun har små papkasser, risikerer du at skulle sende flere særskilte pakker. Har du derimod kun for store kasser, risikerer du at betale for meget for dem, og at de vil tage for meget plads.

Tænk på, hvor godt de holder

Endelig er det også vigtigt, at du vælger papkasser, som kan beskytte de ting, du pakker. Det er derfor vigtigt at finde solide og robuste papkasser. På den måde er der mindre risiko for, at ting går i stykker under fragt.