Den perfekte løsning til dig med en masse stubbe

Stubbe er vildt irriterende. De kan ikke rigtig bruges til noget, og så er de altid en udfordring, hvis man har en plæne, som man godt kunne tænke sig at bruge til noget.

Stubbe er noget, som mange mennesker, der bor på landet, vil have på sine plæner. Det er helt naturligt, da man måske har haft en masse træer et sted, som man så har fældet.

Disse stubbe gør man sjældent noget ved lige med det samme, fordi de ikke rigtig er til hinder for noget, men det kommer de til at blive lige pludselig. Hvis man gerne vil bruge en plæne til at så noget på f.eks., duer det ikke, at der er en masse stubbe på plænen.

De vil gøre sådan, at man ikke kan så det, man ønsker. Det vil derfor være nødvendigt at fjerne dem, før man kan bruge plænen til noget – men så er det godt, at der er opfundet en genial maskine, der lige netop kan løse denne udfordring.

Denne geniale maskine er en stubfræser. Den kan du læse mere om nedenunder, og i øvrigt finde på https://www.dk-tec.dk/maskiner-til-skov-og-trae/stubfraesere.html.

 

Stubfræseren løser alle problemer

Stubfræseren er en ganske simpel løsning, som i virkeligheden blot, som navnet også antyder, fræser stubben væk. Det er en løsning, som sikrer, at hele stubben og endda også en del af roden under jorden bliver fuldstændig fjernet.

På den måde vil man ende med en plæne, som man kan bruge til at så noget på, anlægge et hegn eller andre ting.

Du undrer dig måske over, hvad der så bliver af stubben. Jo, den bliver fræset til savsmuld. Dette savsmuld vil over tid forsvinde helt af sig selv, og hvis man ikke gider at vente på dette, kan man ganske nemt fjerne det på egen hånd.