Du får mere energi af at gå

Det lyder måske ikke logisk, men faktisk er det sådan, at du får mere energi af at bruge energi. Hvis du føler, at du mangler energi og overskud i din hverdag, så er motion og bevægelse et rigtig godt sted at starte.

Hvis du har svært ved at komme i gang, er det en god idé bare at gå i gang med at gå nogle ture.

 

Find nogle gode gåruter

 

En gåtur et par gange om ugen er en nem måde at komme i gang med at bruge noget energi på. Det giver dig ny energi, når du får frisk luft og bruger din krop aktivt.

Hvis du ønsker at komme i gang med at gå nogle flere ture, så er det en god idé først og fremmest at kortlægge nogle gode ruter. Det er en fordel med nogle ruter, hvor der sker lidt, så der er noget at kigge på. Det gør det lidt mere spændende at gå en tur.

Hvis du har svært ved at finde nogle interessante ruter, så er det nogle gange en hjælp at få inspiration online. På Rebild I Dag er det f.eks. en mulighed at læse mere om forskellige områder i Rebild og omegn.

 

Gå sammen med en anden

 

Hvis du nogensinde har svært ved at finde overskud og motivation til at komme afsted, så hjælper det at gå sammen med en anden. Når du går sammen med en anden, så føler du automatisk et større pres til at komme afsted. Desuden er det ofte mere hyggeligt, når du har en at snakke med på din tur.

Derudover er det vigtigt, at du husker på, hvorfor du går ture. Ellers bliver det svært at finde din motivation. Du går ture for at vinde mere energi og overskud i din hverdag.