Find de bedste materialer til dine smykker

De fleste af os har dem og bruger dem til dagligt. Vi bruger dem til at pynte os med, og mange af dem har ofte en uerstattelig betydning. Ja, det er smykker. Som sagt har mange smykker en stor betydning, fordi de er nedarvet, eller man har fået dem af en helt speciel person. I ny og næ skal vi dog også ud og kigge på nye smykker. Her er der ekstremt mange valgmuligheder. Både dyre og billige. Det kan være svært lige at finde ud af hvad der holder bedst, og der er tilfælde hvor man ikke kommer hjem med den ønskede varer, eller at den kort tid efter går i stykker. Hvis du vil være sikker på at gøre et godt køb med god kvalitet, kan du købe armbånd fra Ole Lyndgaard. Disse er i mange forskellige materialer og designs, så der helt sikkert er noget, som passer til enhver smag.

Materialerne

Om det er ringe, armbånd, halskæder eller øreringe, er det bedst at finde det materiale, som passer bedst til dig. Der findes nemlig mange varianter hvor prisen også variere.

  • Guld: Når du er ude at købe dit smykke, er det dejligt at vide, hvad du får for pengene. I alle guldsmykker er der stemplet et lille 3-cifret nummer ind i smykket. I Danmark er der primært 333(8 karat), 585(14 karat) og 750(18 karat).

  • Sølv: I sølvsmykker er det mest almindelige sterlingsølv. Dette har nummeret 925 indgraveret. Sølvsmykker er billigere end guld, men du skal til gengæld pudse smykkerne for at holde dem pæne. Sølv oxiderer nemlig med tiden og får en mere mat og sort farve.

  • Hvidgul: Hvidguld ligner sølv, men er en form for guld. Dette materiale skal ikke pudses, og er derfor lettere at have med at gøre. Hvidguld fås oftest i 18 karat og er indgraveret med 750.