Find en licenseret og forsikret elektriker

Hvis vores guide ikke lærer dig andet, skal du sørge for, at du kun ansætter licenserede og forsikrede arbejdstagere. Enhver elektriker uden licens eller forsikring er ikke værd at ansætte. Nogensinde. Så hvis du har brug for rådgivning og en pålidelig elektriker så læs mere her.

Licens

Når det er sagt, er der to typer licenserede elektrikere. For det første, en elektriker. De er “entry-level” elektriker og har taget kurser for at kvalificere sig som en praktiserende elektriker. Men svendere har stadig statslicenser, og også tusinder af timers arbejde, der kræves for at kvalificere sig til flyverstatus. De kan installere ledninger og udstyr, men de kan ikke designe elektriske systemer. Den anden type elektriker kalder vi masterelektrikere. Det er hvad du kan overveje de “erfarne” elektrikere. Masterelektrikere har mindst to års erfaring og har bestået en standardiseret test. Testen kvalificerer dem som dygtige i den nationale elektriske kode og eventuelle yderligere statsreguleringer. Hvis din virksomhed har brug for en hel system redesign, er en masterelektriker den eneste person, der har jobbet.

Forsikring

Elektrikere har forsikring for at beskytte både sig selv og din virksomhed. Hvis der opstår noget, mens de arbejder, er I begge dækkede. Selvom chancerne for katastrofe er tynde, er det bedre sikkert end undskyld. Elektrikerforsikringen arbejder sammen med din forsikring for at dække dine tab, hvis der opstår skade. Ligeledes, hvis dårlige ledninger forårsager problemer på lang sigt, kan forsikring også mindske dine omkostninger. Og ud over din egen virksomhed beskytter forsikring elektrikere mod deres egne fejl. Elektrikerens forsikring vil beskytte dem mod retssager. Elektrikere, der er villige til at beskytte deres ansvar, er mere pålidelige end dem, der risikerer retssager. Enkle fejl kunne nemt koste tusinder uden forsikring, så derfor er det vigtigt at sikre, at forsikringen er i orden.