Frit marked for bookmakere gør det svært at vælge

Det er ikke længere noget nyt at der er frit marked for bookmakere i Danmark, det har der nemlig været siden 2012.

Det betyder dog at der konstant kommer nye til, og for dig som spiller er det både en fordel og en ulempe.

Det er fedt med konkurrence på markedet, da det giver bedre vilkår til dig, men samtidig kan det være svært at gennemskue markedet, finde de bedste bookmakere og skille de troværdige fra de utroværdige osv.

Her i artiklen kan du læse lidt mere om hvordan du finder rundt i den jungle af bookmakere der efterhånden findes på det danske marked.  

Bookmakere med licens

Som udgangspunkt skal du altid starte med at kigge efter logoet fra Spillemyndigheden. Hvis bookmakeren har en dansk licens, så bør det fremgå tydeligt i toppen eller bunden af deres forside. 

Spillemyndighedens logo forsikrer dig om at bookmakeren lever op til SKATs gældende regler, hvor de blandt andet er underlagt krav om kontroller og rimelige tilbagebetalingsprocenter osv. 

Ansvarligt spil

Det skal være sjovt og underholdende at spille, og en bookmaker kan selvfølgelig ikke kontrollere den enkelte spiller 100 %, men de kan oplyse om ansvarligt spil, og tilbyde medlemskab af ROFUS, og oplyse om hjælpelinier som Stopspillet.dk

Det er selvfølgelig dit eget ansvar at søge hjælp hvis du oplever problemer, men bookmakere har også et vist ansvar i forhold til at oplyse og vejlede dig til hvordan. 

De bedste steder at spille

Hvor de bedste steder at spille findes, er meget individuelt da det er en smagssag, hvad man kan lide at spille, hvordan brugervenligheden på et site er, hvilke odds der udbydes osv.

Noget af det du kan gå efter når du vælger en bookmaker, udover sikkerheden er at få de bedste bookmaker bonusser, så du får så meget som muligt ud af dine penge. 

Husk dog altid at læse vilkårene for din bonus, om den f.eks. kun kan bruges til bestemte bets, hvor mange gange den skal gennemspilles inden den kan udbetales osv.

Generelt bør en god bookmaker have meget gennemskuelige regler og retningslinjer, så du som kunde ikke bliver vildledt, eller føler dig dårligt informeret.

Derudover kan du med fordel også gå efter sites der har en dansk kundeservice, med gode åbningstider, også i weekenden.

Bookmakere der tilbyder at udbetale din gevinst her og nu, samt bookmakere med et bredt spiludbud.