Lej et depotrum for 1 kr.

Lej et depotrum for 1 kr.

Lej et depotrum for 1 kr., hvis du står og mangler ekstra plads derhjemme. Kender du ikke til mulighederne, tilbyder Lager til Leje dig at leje et depotrum til vanvittige billige priser.

Så ryd ud og skab plads i hjemmet til det der er vigtigt for Jer. Med et depotrum kan du få overskuddet og pladsen tilbage i hjemmet.  

Uanset hvilke behov du har, så står vi klar til at finde en løsning, der passer bedst for dig.

Lej et depotrum for 1 kr., det er billige og gode depotrum

Det er nødvendigvis ikke det dyreste der er det bedste, her får du gode depotrum til ekstraordinære billige priser. Hvorfor ikke benytte sig af lej et depotrum til 1 kr. Det er billige og gode depotrum, som endvidere er rene og sikre. Sikkerheden er i top, men der er mulighed for at tilkøbe ekstra godkendte sikkerhedslåse og alarmer, hvis dette ønskes. 

Det er muligt at tilse dine opbevarede ting når det passer ind i din tidsplan. Alle depotrums pladserne fungere ved fleksibel selvbetjening. Dette er for at gøre det lettere for dig, at du kan tilse dine ting når det passer dig. 

Mangler du en et depotrum der er placeret ved dit hjem er dette også en mulighed. Det kan være i form af en flyttecontainer eller depotrum, når større renoveringsprojekter skal igangsættes. Her har du opbevaringsmulighederne lige udenfor din dør, så du kan tilgå tingene når de skal bruges. Her står vi for leveringen, opstilling og afhentning. 

Depotrum for erhverv og privat brug

Det er både erhvervskunder og private der benytter sig af en af de mange depotrum, der er placeret rundt om i landet. Dette giver større mulighed for at finde et sted, der er indenfor din rækkevidde, uanset om du er erhvervs- eller privat kunde. 

Private kunder benytter depotrummene til opbevaring af de ting, de ikke længere har plads til i hjemmet længere. Det kan være alt fra børnetøjet, legetøj, vinterdæk eller noget helt andet. For vores erhvervskunder benytter de depotrummene, som enten fjernlager, til opbevaringen af sæsonbestemte varer eller noget helt tredje. Fælles for dem alle er, at de har oplevet friheden ved at have det ekstra frirum.