Håndværkerbutik i Juelsminde

Håndværkerbutik i Juelsminde

Bolig Produkter har udover sin hjemmeside åbnet håndværkerbutik i Juelsminde. Her kan du se det store udvalg vi udbyder. Endvidere står der serviceminded personale til, at tage imod dig og hjælpe dig med spørgsmål eller andet. 

Håndværkerbutik i Juelsminde tilbyder lidt af hvert

Håndværker butikken i Juelsminde tilbyder lidt af hvert, der er alt det du lige står og mangler til dit projekt eller hjem. Udvalget spænder vidt, da det er alt mellem værktøj, byggematerialer, havemaskiner, fritid og meget mere. Skulle der være noget du ikke kan finde, kan det bestilles hjem til afhentning dagen efter. 

Bolig Produkters håndværkerbutik i Juelsminde sørger hele tiden for, at udvide sortimentet. Det gør at der hele tiden kommer nye produkter til, så udvalget bliver større og breder. Her går du ikke forgæves.

Kundeservice og serviceminded personale

Det er vigtigt at du får en god oplevelse når du besøger håndværker butikken i Juelsminde. Derfor står vores serviceminded personale altid klar til at tage imod dig. Her kan du få den vejledning og hjælp du har behov for. Bolig Produkters håndværkerbutik i Juelsminde har åben i tidsrummet fra 8:00-17:00. 

Er du besøgende på Bolig Produkters hjemmeside, vil kundeservice være dig behjælpelig ved spørgsmål eller problemer med bestillingen eller andet. Det er vigtigt at du får en god oplevelse, når du handler hos os, om det er i Juelsminde eller på hjemmesiden.  

Kvalitet eller kvantitet?

Kvalitet er et yderst vigtigt for det Bolig Produkter står for. Det er kvalitet frem for kvantitet. Ideen bag Bolig Produkter er ikke at være den største på markedet, det er at tilbyde kvalitet til kunderne. Endvidere at have et bredt sortiment, så du altid kan finde det du lige står og mangler. Der er fokus på specielle ønsker og behov fra kunder, så du kan komme i mål med dine projekter. 

Det hænder at der er nogle produkter der ikke er på hylderne, men dem kan vi også skaffe. Hold dig ikke tilbage med efterspørgsler, vi skal nok være dig behjælpelig med, at finde lige netop det du har brug for. Der er levering fra dag til dag, så det vil være muligt at afhente det bestilte produkt dagen efter.