Her finder du vejmarkeringer- og striber

Står du over for et vejarbejde eller et projekt, hvor der skal laves striber? Så kan du finde alt hvad du skal bruge online. Her findes blandt andet vejstriber og hajtænder, som bruges på asfalten. Du finder også vejtape som reflekterer i lyset fra bilerne, hvilket er med til at øge sikkerheden.

Desuden kan du få forskellige markeringer til for eksempel legepladsen eller skolegården, som for eksempel hinkeruder eller skakspil.

Læs her om, hvor du finder de forskellige produkter:

Find alt inden for striber og markeringer

Online kan du se udvalget af forskellige markeringer til vejen og andet underlag. Med vejstriber kan du lave vejmarkeringer inden for et område eller ved din arbejdsplads. Man kan blandt andet lave parkeringspladser eller hajtænder.

Markeringerne holder i mange år, da de er lavet af meget slidstærkt materiale. Desuden er de modstandsdygtige over for blandt andet olie, frost og benzin. Det fungerer ved, at man bruger en gasbrænder til at smelte termoplasten til asfalten, og det er hurtigt og nemt at ligge ud.

Et alternativ til termoplasten er vejtape, som er en midlertidig markeringstape der blandt andet kan navigerer bilerne sikkert rundt i trafikken.

Markeringer til leg og læring

Ud over vejstriberne og tapen, kan du finde markeringer til leg og læring i for eksempel skolegården eller legepladsen. Du kan få forskellige hinkeruder i klassiske eller sjove designs, for eksempel en hinkerude formet som en raket, som pynter i skolegården. Du kan også få et sjovt spil twister, som kan give mange timers leg udenfor.

Dette er en sjov måde for børn at være aktive i mens de leger og lærer udendørs. For eksempel kan de lære alfabetet og forskellen på konsonanter og vokaler, da det kan stå i flotte farver på jorden ved hjælp af DecoMark produkterne. De holder i mange år, og kan derfor give mange timers leg og læring.