Isolering af loft

Isolering af loft, sådan holder du på varmen

Isolering af loft sikre at du holder på varmen og forbedre dit indeklima. Det er en fornuftig investering der betaler sig hurtigt hjem, i besparelser på varmeregningen.

Isolering af loft en fornuftig investering

Ved at efterisolere dit loft kan du spare dig selv for en masse penge. Pengene du sparer på varmeregningen, betaler hurtigt investeringen hjem. Ydermere forbedre du dit indeklima og varmen bliver bedre fordelt rundt i hjemmet. Isolering af loft har også en lyddæmpende effekt alt afhængig af, hvilken type isolering du vælger at benytte dig af. 

Overvejer du at sælge din bolig, kan energimærkningen også blive forbedret, hvilket vil gavne dit salg. Energimærkningen og varmeforbruget er noget af det køber vil bemærke, når de er inde og søge efter bolig. 

Gratis isoleringstjek før isolering af loft

Det er muligt at bestille en gratis isoleringstjek hos de fleste isoleringsfirmaer. Det vil sige at de kommer ud og laver et isoleringstjek af hele dit hus. Her laver de en vurdering af, hvad nødvendigheden er af isolering. 

Endvidere giver de også en grundig gennemgang af deres isoleringstjek, samt et uforpligtende tilbud på hvad isoleringen vil koste. De kan også give dig et overblik over dine besparelser, samt en tidshorisont på hvornår investeringen er betalt tilbage.

Isolering af loft af professionelle fagfolk

Det er professionelle fagfolk der kommer ud og efterisolere dit hjem. Det er op til dig, hvilken type isolering du foretrækker, men fagpersonalet vil komme med deres professionelle vurdering af valg. 

De fleste isoleringsvirksomheder benytter sig af granulat, som bliver blæst ind med specialfremstillet udstyr. Det sikre at loftrummet bliver bedre isoleret. Her kan isoleringen komme helt ud i hjørnerne og slutte sig om isolering rør og installationer.

Dette kan man ikke opnå på samme vis, med isoleringsbatts eller isoleringsruller. 

Kontakt en professionel isoleringsvirksomhed til at lave isoleringstjek hos dig, det nemt, hurtigt og helt uforpligtende.