Skal du have lagt nye holmegårdssten i din indkørsel?

Holmegårdssten er også det der er kendt som værende herregårdssten og et klassisk valg til indkørslen, når der skal ind grænses bed i haven eller når der ellers skal laves flotte belægninger udendørs. Der er her tale om fliser til belægning der har flotte slåede kanter, så det får et rustikt look og med flere forskellige valg af farver samt størrelser, så er det mere eller mindre kun din egen fantasi der sætter grænser for hvordan at dit udendørs areal skal se ud med holmegårdssten . Det er slet ikke svært at lægge og du kommer hurtigt i mål med et udendørs areal der emmer af klasse og stil samt god smag, der passer til mere eller mindre alle facader og hvad der ellers er at finde udendørs.

Brug tid på at lægge bunden

Når først du har en god bund, så er det ingen sag at skulle lægge holmegårdssten og ende ud med et flot resultat. Her er det alt forarbejdet der gør, at det endelige resultat står præcis efter bogen, så her er det en god idé at give sig god tid og så er det præcis lige så nemt som at lege med lego klodser. Til trods for de skårede kanter, så passer holmegårdssten sammen som fod i hose. Skal du have skåret dine holmegårdssten til, så de passer perfekt i enderne, så kan du bruge en vinkelsliber eller sætte en streg og besøge dit lokale byggemarked for at få hjælp på en fliseskærer.

En god pris til flotte udendørs arealer

Selvfølgelig har prisen en betydning når du skal finde den helt rette belægning til dine udendørsarealer. Uanset om du har større eller mindre arealer som du ønsker skal brydes med smukke sten, så er der jo ingen grund til at betale for meget. Du tænker måske at der med prisen følger æstetik og udtryk med, men lige præcis med holmegårdssten er det ikke det der er tilfældet. Sammenlignet med mange andre typer af belægninger, så vil du med holmegårdssten komme meget langt for prisen, helt uden at du skal gå på kompromis med det færdige resultat og det smukke udseende. Sammenlign priserne på holmegårdssten hos de forskellige forhandlere og finde det bedste tilbud der matcher dine ønsker og behov.

Hvilken farve skal du vælge?

Der findes forskellige farver af holmegårdssten og måske kan det være svært at vælge hvilken en farve der vil være den helt rette i dit tilfælde. Langt de fleste steder er der dog i virkeligheden ikke så mange valg at skulle gøre sig, da der mest af alt kun skelnes mellem, de traditionelle eller de mere nuancerede rødstens mix og gråstens mix. De to sidstnævnte kan give et lidt større spil til dine udendørsarealer og lidt mindre perfekte linjer og farver, hvis det er det du er på udkig efter. Mange vælger disse typer, da det samtidig også er med til at give en vis kulør til omgivelserne, lidt mere varme og måske også mere glæde.