Skal du have opgradering din trailer? Læs om dine muligheder her

Vidste du godt, at ordet “trailer” dækker over en række forskellige redskaber?

Det inkluderer fx sættevogne, som udgør den bagerste del af lastbilen, og som fastmonteres med kærretræk, men der også den helt almindelige personbilstrailer, som vi nok alle har prøvet at skulle spænde bag på bilen engang i forbindelse med flytning eller lignende.

Det vi vil skrive om her, er den slags trailer, der monteres på en lastbil. Altså den slags, der kaldes påsættevogn eller kærrer, og som fastsættes med kærretræk. Uanset hvilken form for arbejde du har, og hvad du bruger din trailer til, kan det være gavnligt at få den opgraderet, så traileren bliver mere funktionsdygtig i forhold til din brugsomgang med den. Læs om nogle af de forskellige trailermuligheder her!

 

Bundplader

Alt afhængigt af, hvad du skal læsse i din trailer, og hvilken tilstand bunden er i, kan det i nogle tilfælde betale sig at få monteret bundplader i traileren. Det kan fx være, at du ønsker en ny trailerbund for at få en, der er skridsikker. Det kan også være, at du gerne vil forlænge din trailers levetid, eller at den ganske simpelt trænger til at blive repareret. Nogle gange er det også muligt at montere den nye bund direkte oven på den gamle, mens det i andre tilfælde er nødvendigt helt at fjerne den gamle først.

Presenninger

Dette er et trailertilbehør, der øger trailerens transportvolumen. Med en monteret presenning kan man nemlig have flere ting i traileren. Der findes mange forskellige presenningsløsninger.

 

Opbyggelse af trailer- og sættevognsløsninger

Fordi mange sættevognsløsninger afhænger af fartøjets karosseri, kan det være nødvendigt at få opbygget en skræddersyet trailer eller sættevognsløsning hos et værksted, der tilbyder trailer service. Hvis du får lavet en specialløsning til din trailer, så kan du også være sikker på, at du har fået den bedste løsning.

Slisker/ramper

 

Det er som oftest tunge genstande, der skal transporteres i en trailer. Derfor kan det være en fordel at få monteret en form for rampe eller sliske, som kan gøre på- og aflæsningen lidt nemmere. Det er jo også vigtigt, at man husker at passe godt på sin ryg, når man arbejder.