5 gode tips til dit rygestop

Hvis du længe har gået og tænkt på et rygestop, men det aldrig er blevet til noget, ved du, at det er langt lettere sagt end gjort. Selvom du har lysten til det, kan det være svært at finde motivationen og viljestyrken til det, men med nogle få tips kan det blive lettere.

Skriv en liste over grunde til at stoppe

Der er helt sikkert nogle forskellige grunde til, at du gerne vil stoppe med at ryge. Men når du forsøger at stoppe med at ryge, kan det godt være rigtig svært at falde tilbage. Derfor skal du hele tiden minde dig selv om, hvorfor du gerne vil stoppe. Det kan du gøre ved at skrive en liste over de ting, der motiverer dig til dit rygestop.

Gå fra rygning til rygestop med en e-cigaret

Det kan godt være meget svært at stoppe fra den ene dag til den anden. Derfor kan du med fordel vælge at købe en e-cigaret, som du kan bruge til at drosle stille og roligt ned. Den er nemlig billigere og mindre sundhedsskadelig, men til gengæld får du stadig samme følelse af, at du ryger. Du kan foretage alt fra e-væske-køb til batterikøb til E-cigaretter online.

Planlæg en dato for dit rygestop

Det kan være rigtig motiverende, hvis du beslutter en bestemt dato, hvor du skal være færdig med at ryge. Hvis ikke du har en bestemt dato, er det nemt lige at udskyde det én dag mere og én dag mere osv. Sæt en dato i din kalender, så du kan gå og forberede dig.

Gør det sammen med en anden

Hvis du kender en, der også gerne vil stoppe med at ryge, kan det være en god idé at gøre det sammen. Det virker nemlig rigtig motiverende, når du ikke er den eneste med udfordringen.